مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری چای یاسمین
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک عدد پوست لیمو ترش، خلال شده
۱۲۰ میلی لیتر آب جوش
۲ قاشق غذاخوری شکر
یک عدد پایایا
یک عدد انبه
یک عدد میوه ستاره ای
۲ عدد میوه پشن فروت
½ تا ۱ عدد آب لیمو
½ آناناس کوچک

طرز تهیه

1.چای، زنجبیل و پوست لیمو را در یک قوری ریخته و روی آنها آب جوش بریزید. قوری را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خوب دم بکشد، سپس مایع را صاف کنید.
2.شکر را به مایع اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. سپس شربت را کنار بگذارید تا سرد شود.
3.پاپایا را نصف کرده، دانه های آن را بیرون بیاورید و پوست آن را جدا کنید. انبه را نصف کنید و هسته آن را خارج کرده و پوستش را جدا کنید. آناناس را پوست کنده و میوه آن را خارج کنید و آن را لقمه ای خرد کنید.
4.میوه ستاره ای را از عرض حلقه کنید. تمام میوه های آماده شده را داخل یک کاسه بزرگ جای دهید و شربت سرد شده را روی آن بریزید. روی ظرف را با فویل پوشانده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.
5.پشن فروت را از وسط نصف کنید، میوه آن را که شامل دانه های آن هم می باشد، با قاشق خارج کرده و با آب لیمو مخلوط کنید. مخلوط را با قاشق روی سالاد آماده شده ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالاد میوه استوایی

میوه ستاره ای وقتی کاملاً نرسیده و سبز است مزه خیلی کمی دارد ولی به محض رسیده شدن طعم شیرین و عطر آن بی نظیر می شود. اما معمولاً در این مرحله نوک میوه شروع به قهوه ای شدن می کند. بهتر است شما سر آن را قبل از حلقه کردن میوه جدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.