سالاد ملس توفو (توفویک جانشین سالم وخوشمزه برای گوشت است)

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک حبه سیر، له شده | |
۵۰۰ گرم پنیر سویا، مکعبی خرد شده | |
یک عدد پیاز، حلقه شده | |
یک عدد هویج، رشته شده | |
یک عدد ساقه کرفس، حلقه شده | |
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و خلال شده | |
۲۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی ، پاک کرده و نصف شده | |
۱۲۵ گرم کلم بروکلی ، به گلچه های کوچک خرد شده | |
۱۲۵ گرم لوبیای سبز باریک، نصف شده | |
۲ قاشق غذاخوری سس صدف | |
۲ قاشق غذاخوری تمبر هندی غلیظ | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی | |
۲ قاشق غذاخوری شکر | |
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
کمی پودر ادویه بادیان ستاره ای | |
یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه آب |
1. | روغن نباتی را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی ریخته و داغ نمایید. |
2. | سیر له شده را به آن اضافه کرده و برای چند ثانیه بپزید. |
3. | تکه های پنیر سویا را به سیر افزوده و روی حرارت کم به سبک شرقی تفت دهید تا همه طرف آنها کاملاً طلایی شود. آنها را با کفگیر بیرون آورده و گرم نگه دارید. |
4. | پیاز، هویج، کرفس، فلفل دلمه ای قرمز، غلاف خوراکی نخود فرنگی، کلم بروکلی و لوبیا سبز را درون ماهیتابه ریخته، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا کاملاً برشته و ترد شوند. |
5. | سس صدف، تمبر هندی، سس ماهی، رب گوجه فرنگی، سویا سس، سس فلفل چیلی، شکر، سرکه و پودر بادیان ستاره ای را به مواد بالا اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس مواد را به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. |
6. | آرد ذرت را با آب مخلوط کرده و آن را همراه پنیرهای توفو سرخ شده، به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را به آرامی تفت دهید تا سس بجوش بیاید و کمی غلیظ شود. |
7. | سالاد ترش و شیرین پنیر سویا را به بشقاب های گرم مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید