مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک حبه سیر، له شده
۵۰۰ گرم پنیر سویا، مکعبی خرد شده
یک عدد پیاز، حلقه شده
یک عدد هویج، رشته شده
یک عدد ساقه کرفس، حلقه شده
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و خلال شده
۲۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی ، پاک کرده و نصف شده
۱۲۵ گرم کلم بروکلی ، به گلچه های کوچک خرد شده
۱۲۵ گرم لوبیای سبز باریک، نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سس صدف
۲ قاشق غذاخوری تمبر هندی غلیظ
یک قاشق غذاخوری سس ماهی
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی
۲ قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
کمی پودر ادویه بادیان ستاره ای
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه آب

طرز تهیه

1.روغن نباتی را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی ریخته و داغ نمایید.
2.سیر له شده را به آن اضافه کرده و برای چند ثانیه بپزید.
3.تکه های پنیر سویا را به سیر افزوده و روی حرارت کم به سبک شرقی تفت دهید تا همه طرف آنها کاملاً طلایی شود. آنها را با کفگیر بیرون آورده و گرم نگه دارید.
4.پیاز، هویج، کرفس، فلفل دلمه ای قرمز، غلاف خوراکی نخود فرنگی، کلم بروکلی و لوبیا سبز را درون ماهیتابه ریخته، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا کاملاً برشته و ترد شوند.
5.سس صدف، تمبر هندی، سس ماهی، رب گوجه فرنگی، سویا سس، سس فلفل چیلی، شکر، سرکه و پودر بادیان ستاره ای را به مواد بالا اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس مواد را به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
6.آرد ذرت را با آب مخلوط کرده و آن را همراه پنیرهای توفو سرخ شده، به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را به آرامی تفت دهید تا سس بجوش بیاید و کمی غلیظ شود.
7.سالاد ترش و شیرین پنیر سویا را به بشقاب های گرم مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.