مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
۲ قاشق چایخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق چایخوری دانه کنجد
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱۲۵ گرم جوانه لوبیا
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده
یک عدد هویج، باریک خلال شده
۳ عدد بلال ریز مینیاتوری، مورب خرد شده
پیاز کوهی مورب خرد شده و خلال هویج برای تزیین سالاد
مواد لازم برای تهیه سس :
۲ قاشق چایخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
کمی روغن فلفل چیلی

طرز تهیه

1.سینه های مرغ را در یک کاسه ی شیشهای نیمه گود قرار دهید.
2.سویا سس و روغن کنجد را با هم ترکیب کرده و روی مرغ بریزید. دانه های کنجد را روی آن بپاشید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه خیس بخورد. در این مدت مرغ را چند بار هم بزنید تا همه قسمت های آن به کنجد و سویا سس آغشته شود.
3.مرغ را از مایه خارج نموده و به ورقه های باریک خرد کنید.
4.روغن نباتی رادر ماهیتابه وُک بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید. مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا مغز پخت شده و دو طرف آن طلایی رنگ شود. مرغ را با کفگیر از روغن خارج کرد، کنار بگذارید تا خنک شود.
5.جوانه لوبیا، فلفل دلمهای، هویج و بلالهای خرد شده را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید. سبزیجات را با کفگیر از ماهیتابه خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شوند.
6.برای تهیه سس، سرکه، سویا سس رقیق و روغن فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید.
7.مرغ و سبزیجات را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید. سس را با قاشق روی سالاد ریخته، با خلال هویج و پیاز کوهی تزیین کرده و سرو نمایید.

سالاد مرغ چینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.