سالاد مرغ چینی

۲۲۵ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
۲ قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
یک قاشق چایخوری دانه کنجد | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۱۲۵ گرم جوانه لوبیا | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
یک عدد هویج، باریک خلال شده | |
۳ عدد بلال ریز مینیاتوری، مورب خرد شده | |
پیاز کوهی مورب خرد شده و خلال هویج برای تزیین سالاد | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۲ قاشق چایخوری سرکه | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
کمی روغن فلفل چیلی |
1. | سینه های مرغ را در یک کاسه ی شیشهای نیمه گود قرار دهید. |
2. | سویا سس و روغن کنجد را با هم ترکیب کرده و روی مرغ بریزید. دانه های کنجد را روی آن بپاشید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه خیس بخورد. در این مدت مرغ را چند بار هم بزنید تا همه قسمت های آن به کنجد و سویا سس آغشته شود. |
3. | مرغ را از مایه خارج نموده و به ورقه های باریک خرد کنید. |
4. | روغن نباتی رادر ماهیتابه وُک بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید. مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا مغز پخت شده و دو طرف آن طلایی رنگ شود. مرغ را با کفگیر از روغن خارج کرد، کنار بگذارید تا خنک شود. |
5. | جوانه لوبیا، فلفل دلمهای، هویج و بلالهای خرد شده را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید. سبزیجات را با کفگیر از ماهیتابه خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شوند. |
6. | برای تهیه سس، سرکه، سویا سس رقیق و روغن فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. |
7. | مرغ و سبزیجات را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید. سس را با قاشق روی سالاد ریخته، با خلال هویج و پیاز کوهی تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید