سالاد مرغ چینی

| ۲۲۵ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
| ۲ قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
| یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| یک قاشق چایخوری دانه کنجد | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۱۲۵ گرم جوانه لوبیا | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
| یک عدد هویج، باریک خلال شده | |
| ۳ عدد بلال ریز مینیاتوری، مورب خرد شده | |
| پیاز کوهی مورب خرد شده و خلال هویج برای تزیین سالاد | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۲ قاشق چایخوری سرکه | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| کمی روغن فلفل چیلی |
| 1. | سینه های مرغ را در یک کاسه ی شیشهای نیمه گود قرار دهید. |
| 2. | سویا سس و روغن کنجد را با هم ترکیب کرده و روی مرغ بریزید. دانه های کنجد را روی آن بپاشید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه خیس بخورد. در این مدت مرغ را چند بار هم بزنید تا همه قسمت های آن به کنجد و سویا سس آغشته شود. |
| 3. | مرغ را از مایه خارج نموده و به ورقه های باریک خرد کنید. |
| 4. | روغن نباتی رادر ماهیتابه وُک بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید. مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا مغز پخت شده و دو طرف آن طلایی رنگ شود. مرغ را با کفگیر از روغن خارج کرد، کنار بگذارید تا خنک شود. |
| 5. | جوانه لوبیا، فلفل دلمهای، هویج و بلالهای خرد شده را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید. سبزیجات را با کفگیر از ماهیتابه خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شوند. |
| 6. | برای تهیه سس، سرکه، سویا سس رقیق و روغن فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. |
| 7. | مرغ و سبزیجات را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید. سس را با قاشق روی سالاد ریخته، با خلال هویج و پیاز کوهی تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید