مواد لازم و ترکیبات

۴ عددسینه مرغ، بدون پوست و استخوان
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و خرد شده
۳۰ میلی لیتر سرکه قرمز
۷۵ میلی لیتر روغن زیتون
یک عدد پاپایا، پوست کنده
یک عدد آواکادو، پوست کنده
۱۲۵ گرم جوانه یونجه
۱۲۵ گرم جوانه لوبیا
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
خیار نگینی خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز، نگینی خرد شده

طرز تهیه

1.سینه مرغ را ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً مغز پخت شود، آبپز کنید.
2.مرغ را با کفگیر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
3.برای تهیه سس، فلفل چیلی، سرکه قرمز و روغن زیتون را با مقدار کافی نمک و فلفل ترکیب کنید و کنار بگذارید.
4.سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار دهید. با یک چاقوی تیز آنها را به شکل مورب و باریک خرد کرده، کنار بگذارید.
5.پاپایا و آواکادو را به باریکی سینه های مرغ خلال کنید.
6.برش های پاپایا و آواکادو را به همراه مرغ یکی در میان در چهار بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید.
7.جوانه یونجه و جوانه لوبیا را کنار برش های مرغ، پاپایا و آواکادو درون بشقاب ها بریزید و با فلفل دلمه ای و خیار نگینی، تزیین کنید. سالاد را با سس آماده شده سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالاد مرغ و پاپایا

می توان به جای پاپایا، از هلو یا شلیل در این سالاد استفاده نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.