توصیه سر آشپز سالاد مرغ و پاپایا
می توان به جای پاپایا، از هلو یا شلیل در این سالاد استفاده نمود.

| ۴ عددسینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
| ۳۰ میلی لیتر سرکه قرمز | |
| ۷۵ میلی لیتر روغن زیتون | |
| یک عدد پاپایا، پوست کنده | |
| یک عدد آواکادو، پوست کنده | |
| ۱۲۵ گرم جوانه یونجه | |
| ۱۲۵ گرم جوانه لوبیا | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| خیار نگینی خرد شده | |
| فلفل دلمه ای قرمز، نگینی خرد شده |
| 1. | سینه مرغ را ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً مغز پخت شود، آبپز کنید. |
| 2. | مرغ را با کفگیر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. |
| 3. | برای تهیه سس، فلفل چیلی، سرکه قرمز و روغن زیتون را با مقدار کافی نمک و فلفل ترکیب کنید و کنار بگذارید. |
| 4. | سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار دهید. با یک چاقوی تیز آنها را به شکل مورب و باریک خرد کرده، کنار بگذارید. |
| 5. | پاپایا و آواکادو را به باریکی سینه های مرغ خلال کنید. |
| 6. | برش های پاپایا و آواکادو را به همراه مرغ یکی در میان در چهار بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید. |
| 7. | جوانه یونجه و جوانه لوبیا را کنار برش های مرغ، پاپایا و آواکادو درون بشقاب ها بریزید و با فلفل دلمه ای و خیار نگینی، تزیین کنید. سالاد را با سس آماده شده سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالاد مرغ و پاپایا
می توان به جای پاپایا، از هلو یا شلیل در این سالاد استفاده نمود.
دیدگاهتان را بنویسید