توصیه سر آشپز سالاد مرغ و سیب زمینی
کنسرو آناناس بدون شکر جایگزین خوبی برای آناناس تازه است. اگر کنسرو بدون شکر آن در دسترس شما نبود می توانید قبل از استفاده آب کنسرو آناناس شیرین را خالی کنید و آنها را زیر آب بشویید.
۴ عدد سیب زمینی بزرگ | |
۳۰۰ گرم آناناس تازه، مکعبی خرد شده | |
۲ عدد هویج، رنده شده | |
۱۷۵ گرم جوانه لوبیا | |
یک دسته پیازچه، حلقه شده | |
یک عدد کدوی بزرگ، خلال شده | |
۳ عدد ساقه کرفس، خلال شده | |
۱۷۵ گرم بادام زمینی بی نمک | |
۲ عدد فیله سینه مرغ پخته، هر کدام در حدود ۱۲۵ گرم، حلقه شده | |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد : | |
۶ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی | |
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک عدد فلفل چیلی، خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو |
1. | سیب زمینی ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و بگذارید سرد شوند. آنها را داخل یک کاسه بزرگ سالاد بریزید. |
2. | آناناس، هویج، جوانه لوبیا، پیازچه، کدو، کرفس، بادام زمینی و مرغ حلقه شده را به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. |
3. | برای آماده کردن سس سالاد، کره بادام زمینی را در یک کاسه کوچک بریزید و آن را به آرامی با روغن زیتون و سویا سس رقیق مخلوط کنید. فلفل چیلی قرمز، روغن کنجد و آب لیمو ترش را به آن بیافزایید. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. |
4. | سس سالاد را روی آن بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا تمام سالاد به سس آغشته شود. سالاد را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالاد مرغ و سیب زمینی
کنسرو آناناس بدون شکر جایگزین خوبی برای آناناس تازه است. اگر کنسرو بدون شکر آن در دسترس شما نبود می توانید قبل از استفاده آب کنسرو آناناس شیرین را خالی کنید و آنها را زیر آب بشویید.
دیدگاهتان را بنویسید