مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد کاهوی سالادی، شسته و برگ ها از هم جدا شده
۲ عدد پیاز شالوت، باریک حلقه شده
۴ عدد پیازچه، خرد شده
یک عدد ساقه کرفس، رشته ای خرد شده
۵ سانتیمتر خیار، رشته ای خرد شده
۱۲۵ گرم جوانه لوبیا
کنسرو ۲۰۰ گرمی شاه بلوط آبی، آبکش و ورقه شده
برش های پرتقال برای سرو
۴ عدد فیله سینه مرغابی، کباب کرده و ورقه شده
مواد لازم برای تهیه سس :
۳ قاشق غذاخوری سس ماهی
½ ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و ریز خرد شده
یک عدد فلفل چیلی سبز، دانه گرفته و ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای کریستالی دمرارا

طرز تهیه

1.برگ های کاهو را در کاسه ای بزرگ قرار دهید. حلقه های پیاز شالوت، پیازچه خرد شده، کرفس و خیار رشته ای خرد شده، جوانه لوبیا وشاه بلوط خرد شده را اضافه کنید.مواد را به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. مخلوط را در دیس یا بشقاب بزرگ مخصوص پذیرایی بریزید.
2.ورقه های گوشت سینه مرغابی را به شکل زیبا و دلپذیری روی سالاد بچینید.
3.برای تهیه سس، آبلیمو، سس ماهی، سیر، فلفل چیلی ها و شکر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید. سس را بچشید و به دلخواه، تندی آن را اندازه کنید. برای کم کردن تندی سس آبلیمو و سس ماهی بیشتری به مواد اضافه کنید.
4.سس گرم را روی سالاد مرغابی ریخته و همراه برش های پرتقال، بلافاصله سرو نمایید.

سالاد مرغابی تند و ترش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.