مواد لازم و ترکیبات

½طالبی کوچک
۲عدد کیوی
۱۲۵ گرم انگور سفید بی دانه
یک عدد پاپایا، دو نیم شده
۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال
یک قاشق غذاخوری نعناع خرد شده
برگ ریز نعناع و انگور ترش فرنگی برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.تخم های طالبی را بیرون آورده و دور بریزید، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید.هر برش را پوست کنده و به شکل مکعبی خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید.
2.کیوی را پوست بکنید و آن را به حلقه های نازک برش بزنید. سپس آن را همراه حبه های انگور سفید به مواد کاسه اضافه کنید.
3.هسته های پاپایا را درآورید و آن را پوست کنده، گوشت میوه را به شکل اریب و کلفت خرد کنید و به میوه های داخل کاسه بیافزایید.
4.آب پرتقال را با نعنا ع خرد شده مخلوط کنید و روی میوه ها بریزید. بگذارید سالاد حدود یک ساعت کنار بماند. در این فاصله، چند بار آن را هم بزنید.
5.تکه های میوه را با قاشق بین ظروف شیشه ای نیمه گود تقسیم کنید و آب میوه سالاد را مانند سس، روی آنها بریزید. سپس با استفاده از برگ نعناع یا انگور فرنگی هر ظرف را تزیین نمایید.

توصیه سر آشپز در سالاد طالبی و کیوی

بادرنجبویه از تیره گیاهانی می باشد که عطر لیمو دارند. گیاهانی با برگ های سوزنی کرک دار که به نام نوعی لیمو معروف هستند. از گیاه شاهپسند هم می توان به جای آن استفاده کرد. این گیاه که دارای برگ های بلند باریک است نیز طعمی شبیه طعم لیمو دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.