مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم ورمیشل (رشته فرنگی)خشک
½ کلم چینی، برگ شده
۱۲۵ گرم جوانه لوبیا
۶ عدد تربچه
۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود سبز
یک عدد هویج بزرگ
۱۲۵ گرم لوبیای جوانه زده
مواد لازم برای تهیه سس :
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده
یک قاشق چایخوری عسل
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری روغن فندق

طرز تهیه

1.ورمیشل (رشته فرنگی) را به رشته هایی کوچک خرد کنید. ماهیتابه وُک را روی حرارت قرار داده و رشته فرنگی را بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود.
2.با کفگیر رشته ها را از ماهیتابه یا وُک خارج کرده و تا زمان استفاده کنار بگذارید.
3.برگ های کلم چینی را با چاقوی تیز یا غذاساز، رشته ای خرد کرده و به همراه جوانه لوبیا بشویید. آنها را کاملاً آبکش کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
4.تربچه ها را باریک ورقه کنید. غلاف خوراکی نخود سبز راپاک کرده و هر کدام را به سه قسمت خرد کنید. هویج را باریک خلال کنید. لوبیای جوانه زده و سبزیجات آماده شده را به کاسه اضافه کنید.
5.مواد اولیه سس را در یک شیشه درب دار بریزید و تکان دهید تا همه مواد خوب ترکیب شوند. سس را روی سالاد ریخته و ظرف را تکان دهید تا مخلوط شوند.
6.سالاد را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل کرده و ورمیشلهایی که از قبل آماده کردهاید را قبل از سرو، روی سالاد بپاشید.

توصیه سر آشپز سالاد شرقی

می توانید لوبیای جوانه زده را خودتان درست کنید. دانه لوبیا را یک شب در آب سرد خیس کنید و آب آن را دور بریزید. لوبیاها را در یک شیشه بزرگ بریزید و با تنظیف تمیز روی آن را بپوشانید و شیشه را مجاور نور غیرمستقیم قرار داده و تا سه روز هر روز دانه ها را با آب سرد بشویید تا برای استفاده آماده شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.