مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب زمینی بزرگ، ورقه شده
یک عدد آواکادوی رسیده
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری آب لیمو
یک حبه سیر، له شده
یک عدد پیاز، خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ، حلقه شده
یک عدد فلفل چیلی سبز، خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، خلال شده
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
برش های لیمو برای تزیین

طرز تهیه

1.ورقه های سیب زمینی را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه نرم و ترد شوند، بپزید. آنها را خشک کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
2.در همین فاصله، آواکادو را نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید. گوشت آواکادو را با یک قاشق خارج کنید و داخل کاسه ای بریزید.
3.آواکادو را با یک چنگال له کنید و آب لیمو، روغن زیتون، سیر و پیاز خرد شده را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و آن را کنار بگذارید.
4.گوجه فرنگی، فلفل چیلی و فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید و آنها را با ورقه های سیب زمینی داخل یک ظرف مخصوص سالاد بریزید.
5.مخلوط آواکادو را با یک قاشق روی سالاد بریزید و روی آن گشنیز خرد شده، بپاشید. به آن نمک و فلفل بزنید و سالاد را با چند قطعه لیمو ترش تزیین و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالاد سیب زمینی مکزیکی

هنگام خرید دقت داشته باشید که آواکادو رسیده باشد برای امتحان، با انگشت برروی آن فشار آورید، در صورتی که به داخل فرو رفت به معنای این است که این میوه رسیده است. به گوشت این میوه آب لیمو بمالید تا وقتی در معرض هوا قرار می گیرد قهوه ای نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.