سالاد سیب زمینی با سه چاشنی

| ۵۰۰ گرم سیب زمینی تازه (برای هر کدام از سه نوع چاشنی) | |
| سبزی های تازه برای تزیین | |
| یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک قاشق غذاخوری مایه کاری با تندی ملایم | |
| یک عدد پیاز کوچک، خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری چَتنی انبه (نوعی چاشنی تند تهیه شده از انبه کال و ادویه های مختلف )، خرد شده | |
| ۶ قاشق غذاخوری ماست ساده | |
| ۳ قاشق غذاخوری خامه ساده کم چرب | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز | |
| نمک و فلفل | |
| یک قاشق غذاخوری خامه ساده برای تزیین | |
| مواد لازم برای تهیه سس سرکه ای : | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن فندق | |
| ۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب | |
| یک قاشق چایخوری دانه کامل خردل | |
| یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
| چند عدد برگ ریحان بازل، با دست تکه شده | |
| مواد لازم برای تهیه سس خامه جعفری : | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه ترش | |
| ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب | |
| ۴ عدد پیازچه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری جعفری تازه ی خرد شده |
| 1. | برای تهیه سس کاری ملایم، روغن نباتی را در یک ماهیتابه گرم کرده و مایه کاری و پیاز را به آن اضافه کنید. مواد را تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد کمی سرد شوند. |
| 2. | چَتنی انبه، ماست و خامه و مایونز را با هم ترکیب کنید و سپس مخلوط کاری و پیاز را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. پس از یکدست شدن مایه، نمک و فلفل آن را اضافه کنید. |
| 3. | برای تهیه سس سرکه ای، روغن،سرکه، خردل،شکر و ریحان بازل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید ونمک و فلفل بزنید. |
| 4. | برای تهیه سس خامه جعفری، مایونز، خامه ترش، پیازچه و جعفری را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید. |
| 5. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش وکمی نمک بپزید. آنها را آبکش کنید و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. از میان سس های آماده، یکی را انتخاب کنید و روی سیب زمینی ها بریزید و آنها را تکان دهید تا به خورد هم بروند. سالاد را با سبزی های تازه تزیین کنید و سرو نمایید. اگر از میان سس ها، سس کاری را در نظر گرفتید،یک قاشق خامه روی سیب زمینی ها بریزید. |
سالاد سیب زمینی با سه چاشنی
دیدگاهتان را بنویسید