مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم سیب زمینی تازه (برای هر کدام از سه نوع چاشنی)
سبزی های تازه برای تزیین
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک قاشق غذاخوری مایه کاری با تندی ملایم
یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
یک قاشق غذاخوری چَتنی انبه (نوعی چاشنی تند تهیه شده از انبه کال و ادویه های مختلف )، خرد شده
۶ قاشق غذاخوری ماست ساده
۳ قاشق غذاخوری خامه ساده کم چرب
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری خامه ساده برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس سرکه ای :
۶ قاشق غذاخوری روغن فندق
۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب
یک قاشق چایخوری دانه کامل خردل
یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز
چند عدد برگ ریحان بازل، با دست تکه شده
مواد لازم برای تهیه سس خامه جعفری :
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه ترش
۳ قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
۴ عدد پیازچه، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه ی خرد شده

طرز تهیه

1.برای تهیه سس کاری ملایم، روغن نباتی را در یک ماهیتابه گرم کرده و مایه کاری و پیاز را به آن اضافه کنید. مواد را تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد کمی سرد شوند.
2.چَتنی انبه، ماست و خامه و مایونز را با هم ترکیب کنید و سپس مخلوط کاری و پیاز را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. پس از یکدست شدن مایه، نمک و فلفل آن را اضافه کنید.
3.برای تهیه سس سرکه ای، روغن،سرکه، خردل،شکر و ریحان بازل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید ونمک و فلفل بزنید.
4.برای تهیه سس خامه جعفری، مایونز، خامه ترش، پیازچه و جعفری را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید.
5.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش وکمی نمک بپزید. آنها را آبکش کنید و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. از میان سس های آماده، یکی را انتخاب کنید و روی سیب زمینی ها بریزید و آنها را تکان دهید تا به خورد هم بروند. سالاد را با سبزی های تازه تزیین کنید و سرو نمایید. اگر از میان سس ها، سس کاری را در نظر گرفتید،یک قاشق خامه روی سیب زمینی ها بریزید.

سالاد سیب زمینی با سه چاشنی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.