سالاد سیب زمینی با سه چاشنی
۵۰۰ گرم سیب زمینی تازه (برای هر کدام از سه نوع چاشنی) | |
سبزی های تازه برای تزیین | |
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک قاشق غذاخوری مایه کاری با تندی ملایم | |
یک عدد پیاز کوچک، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری چَتنی انبه (نوعی چاشنی تند تهیه شده از انبه کال و ادویه های مختلف )، خرد شده | |
۶ قاشق غذاخوری ماست ساده | |
۳ قاشق غذاخوری خامه ساده کم چرب | |
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز | |
نمک و فلفل | |
یک قاشق غذاخوری خامه ساده برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس سرکه ای : | |
۶ قاشق غذاخوری روغن فندق | |
۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب | |
یک قاشق چایخوری دانه کامل خردل | |
یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
چند عدد برگ ریحان بازل، با دست تکه شده | |
مواد لازم برای تهیه سس خامه جعفری : | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه ترش | |
۳ قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب | |
۴ عدد پیازچه، ریز خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه ی خرد شده |
1. | برای تهیه سس کاری ملایم، روغن نباتی را در یک ماهیتابه گرم کرده و مایه کاری و پیاز را به آن اضافه کنید. مواد را تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد کمی سرد شوند. |
2. | چَتنی انبه، ماست و خامه و مایونز را با هم ترکیب کنید و سپس مخلوط کاری و پیاز را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. پس از یکدست شدن مایه، نمک و فلفل آن را اضافه کنید. |
3. | برای تهیه سس سرکه ای، روغن،سرکه، خردل،شکر و ریحان بازل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید ونمک و فلفل بزنید. |
4. | برای تهیه سس خامه جعفری، مایونز، خامه ترش، پیازچه و جعفری را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید. |
5. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش وکمی نمک بپزید. آنها را آبکش کنید و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. از میان سس های آماده، یکی را انتخاب کنید و روی سیب زمینی ها بریزید و آنها را تکان دهید تا به خورد هم بروند. سالاد را با سبزی های تازه تزیین کنید و سرو نمایید. اگر از میان سس ها، سس کاری را در نظر گرفتید،یک قاشق خامه روی سیب زمینی ها بریزید. |
سالاد سیب زمینی با سه چاشنی
دیدگاهتان را بنویسید