توصیه سرآشپز سالاد سیب زمینی ایتالیایی
اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می کنید، روش بهتر این است که قبل از پخت آنها را خرد کنید. هر چند سیب زمینی های خرد شده زودترمی پزند، ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می کنند.
۴۵۰ گرم سیب زمینی ریز، با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده | |
۴ قاشق غذا خوری ماست ساده | |
۴ قاشق غذاخوری سس مایونز | |
۸ عدد گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده | |
۲قاشق غذاخوری برگ جعفری، خرد شده |
1. | پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید. بگذارید آب جوش بیاید، سپس سیب زمینی ها را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند.(زمان پخت به اندازه ی سیب زمینی ها بستگی دارد.) |
2. | گوجه فرنگی خشک را با یک چاقوی تیز به خلال های نازک خرد کنید. |
3. | برای تهیه سس سالاد، ماست و مایونز را در یک کاسه مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آن گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به آنها بیافزایید و خوب مخلوط کنید. |
4. | سیب زمینی ها را با یک کفگیر از قابلمه خارج کنید، آنها را آبکش کرده، کنار بگذارید تا سرد شوند. سیب زمینی های درشت را به قطعه های ۵ سانتیمتری خرد کنید. |
5. | سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند. |
6. | سالاد را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و آن را به عنوان پیش غذا یا در کنار یک وعده غذا، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سالاد سیب زمینی ایتالیایی
اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می کنید، روش بهتر این است که قبل از پخت آنها را خرد کنید. هر چند سیب زمینی های خرد شده زودترمی پزند، ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید