مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سیب زمینی
یک عدد کاهو فرنگی با برگ های قرمز
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، حلقه شده
۱۷۵ گرم سوسیس ایتالیایی، حلقه شده
یک عدد پیاز قرمز، نصف و حلقه شده
۱۲۵ گرم گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه ی رشته ای خرد شده
مواد لازم برای سس سالاد :
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغز آنها کاملاً بپزد.سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
2.برگ های کاهو را کف یک بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید.
3.سیب زمینی های خنک شده را ورقه کنید و آنها را روی برگ های کاهو مرتب بچینید. روی سیب زمینی ها را با فلفل دلمه ای، سوسیس حلقه شده، پیاز قرمز، گوجه فرنگی خشک و ریحان خرد شده بپوشانید.
4.مواد لازم برای تهیه سس را داخل یک کاسه کوچک،خوب مخلوط کنید و با همزن بزنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و سس را روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سالاد سوسیس و سیب زمینی

شما می توانید در این سالاد از انواع سوسیس ایتالیایی حلقه شده یا سالامی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.