توصیه سرآشپز سالاد سوسیس و سیب زمینی
شما می توانید در این سالاد از انواع سوسیس ایتالیایی حلقه شده یا سالامی استفاده کنید.

| ۴۵۰ گرم سیب زمینی | |
| یک عدد کاهو فرنگی با برگ های قرمز | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز، حلقه شده | |
| ۱۷۵ گرم سوسیس ایتالیایی، حلقه شده | |
| یک عدد پیاز قرمز، نصف و حلقه شده | |
| ۱۲۵ گرم گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده، خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه ی رشته ای خرد شده | |
| مواد لازم برای سس سالاد : | |
| یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
| یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| نمک و فلفل |
| 1. | سیب زمینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغز آنها کاملاً بپزد.سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند. |
| 2. | برگ های کاهو را کف یک بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید. |
| 3. | سیب زمینی های خنک شده را ورقه کنید و آنها را روی برگ های کاهو مرتب بچینید. روی سیب زمینی ها را با فلفل دلمه ای، سوسیس حلقه شده، پیاز قرمز، گوجه فرنگی خشک و ریحان خرد شده بپوشانید. |
| 4. | مواد لازم برای تهیه سس را داخل یک کاسه کوچک،خوب مخلوط کنید و با همزن بزنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و سس را روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سالاد سوسیس و سیب زمینی
شما می توانید در این سالاد از انواع سوسیس ایتالیایی حلقه شده یا سالامی استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید