
روغن زیتون خالص | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
۲۰۰ گرم برنج دانه گرد | |
۴۵۰ میلی لیتر آب جوش | |
۶ عدد گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب، باریک رشته شده | |
½ پیاز قرمز کوچک، باریک حلقه شده | |
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
مواد لازم برای تهیه سس پستو : | |
۵۵ گرم برگ ریحان بازل تازه | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری دانه کاج، کمی تفت داده | |
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون خالص | |
۵۰ گرم پودر پنیر پارمزان تازه | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تزیین : | |
برگ های ریز و تازه ریحان بازل | |
پنیر پارمزان تراشیده شده برای تزیین |
1. | برای تهیه سس پستو، ریحان، سیر و دانه کاج را در غذاساز ریخته و ۳۰ ثانیه خرد کنید.در حالی که دستگاه روشن است به تدریج روغن زیتون را از مجرای ورود غذا داخل غذاساز بریزید تا با بقیه محتویات مخلوط شود و مایه یکنواخت و غلیظی به دست آید. دستگاه را خاموش کرده و پنیر را اضافه کنید و چند بار دکمه حرکت دستگاه را فشار دهید تا مواد کاملاً با هم آمیخته شوند اما کمی بافت پنیر در سس وجود داشته باشد. سس پستو را در کاسه ای کوچک بریزید و نمک و فلفل آن رااندازه کرده و برای استفاده کنار بگذارید. |
2. | یک قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه ای ریخته و حرارت دهید. پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود. برنج را اضافه کرده، هم بزنید تا به روغن آغشته شود. آن را به مدت ۲ دقیقه در حالی که مرتب هم می زنید، بپزید و آب جوش و مقدار کافی نمک و فلفل را به آن بیافزایید. درب قابلمه را بسته و برنج را روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه آهسته بجوشانید تا نرم شده و آب آن گرفته شود. سپس برنج پخته را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. |
3. | گوجه فرنگی خشک و پیاز حلقه شده را در کاسه بزرگی ریخته و آب لیمو و حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. با چنگال این مواد را داخل برنج ریخته، سس پستو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.در صورت لزوم کمی نمک و فلفل به آن بزنید، روی آن را بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. |
4. | مخلوط برنج را در کاسه نیمه گودی مخصوص پذیرایی بریزید. روغن زیتون را روی آن بپاشید و با برگ ریحان و باریکه های پنیر پارمزان تزیین کنید. این سالاد را باید در دمایی برابر دمای اتاق سرو نمایید، نیازی به خنک کردن آن در یخچال نیست. |
دیدگاهتان را بنویسید