مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
½ ۱ تا ۲ قاشق چایخوری سس فلفل چیلی شیرین
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک حبه سیر، له شده
۴ عدد پیازچه، اریب حلقه شده
۲۵۰ گرم کدو سبز، به تکه های ۴ سانتیمتری خلال شده
۲۵۰ گرم هویج، به تکه های ۴ سانتیمتری خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده
یک قوطی ۴۰۰ گرمی جوانه آبکش شده
۱۲۵ گرم یا لوبیاسبز به تکه های ۵ سانتیمتری بریده شده
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
نمک و فلفل
یک قاشق چایخوری کنجد برای تزیین سالاد

طرز تهیه

1.سویاسس، سس فلفل قرمز، سرکه، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2.۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان را درون یک وُک یاماهیتابه بزرگ چدنی ریخته، آن را روی حرارت بچرخانید تا کاملاً داغ گردد.
3.سیر و پیازچه را درون وُک ریخته و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.کدو سبز، هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس مخلوط سویا سس را به آن اضافه نموده و بگذارید به جوش بیاید.
5.جوانه و لوبیا سبز را به مخلوط مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید، دقت کنید که تمام سبزیجات کاملاً به سس آغشته شده باشند.
6.روغن کنجد را روی سبزیجات بپاشید و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید.
7.پس از ریختن دانه های کنجد روی سالاد، آن راداغ سرو نمایید.

سالاد داغ چینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.