سالاد داغ چینی

| یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
| ½ ۱ تا ۲ قاشق چایخوری سس فلفل چیلی شیرین | |
| یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای | |
| یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز | |
| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| ۴ عدد پیازچه، اریب حلقه شده | |
| ۲۵۰ گرم کدو سبز، به تکه های ۴ سانتیمتری خلال شده | |
| ۲۵۰ گرم هویج، به تکه های ۴ سانتیمتری خلال شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
| یک قوطی ۴۰۰ گرمی جوانه آبکش شده | |
| ۱۲۵ گرم یا لوبیاسبز به تکه های ۵ سانتیمتری بریده شده | |
| یک قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
| نمک و فلفل | |
| یک قاشق چایخوری کنجد برای تزیین سالاد |
| 1. | سویاسس، سس فلفل قرمز، سرکه، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. |
| 2. | ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان را درون یک وُک یاماهیتابه بزرگ چدنی ریخته، آن را روی حرارت بچرخانید تا کاملاً داغ گردد. |
| 3. | سیر و پیازچه را درون وُک ریخته و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
| 4. | کدو سبز، هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس مخلوط سویا سس را به آن اضافه نموده و بگذارید به جوش بیاید. |
| 5. | جوانه و لوبیا سبز را به مخلوط مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید، دقت کنید که تمام سبزیجات کاملاً به سس آغشته شده باشند. |
| 6. | روغن کنجد را روی سبزیجات بپاشید و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید. |
| 7. | پس از ریختن دانه های کنجد روی سالاد، آن راداغ سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید