مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد دم خرچنگ خام
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سس مایونز با لیمو و شوید :
یک عدد لیموی درشت
یک عدد زرده تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری خردل
۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
مواد لازم برای تزیین :
برگ های کاهوی رادیچیو
برش های لیمو
شاخه های ریز و تازه شوید

طرز تهیه

1.برای تهیه سس مایونز با لیمو و شوید، ابتدا پوست لیمو را ریز رنده کنید و آب آن را کامل بگیرید. زرده های تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بزنید و پس از افزودن یک قاشق چایخوری آب لیمو و خردل، دوباره آنها را خوب بزنید.
2.با کمک یک همزن دستی یا برقی، روغن زیتون را قطره قطره به آن اضافه کنید تا زمانیکه سس مایونز کاملاً شکل بگیرد و غلیظ شود. نصف پوست رنده شده لیمو را به همراه یک قاشق غذاخوری آب لیمو داخل سس بریزید.
3.نمک و فلفل بزنید و در صورت تمایل، مقدار بیشتری لیمو اضافه کنید. شوید را ریخته و هم بزنید. روی ظرف را با یک محافظ پلاستیکی بپوشانید و تا زمانیکه به آن نیاز شود، داخل یخچال، خنک نگه دارید.
4.در قابلمه بزرگی آب را همراه کمی نمک به جوش بیاورید. ۲ عدد دُم خرچنگ را داخل آب جوش بیندازید و به مدت ۶ دقیقه بپزید تا گوشت آنها کدر و مات شود و پوست روی آنها قرمز رنگ گردد. سپس سریعاً آبکش کرده و بگذارید کاملاً خنک شوند.
5.گوشت پخته شده خرچنگ را از پوست آن بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید. برگ های کاهو را روی بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و تکه های گوشت خرچنگ را روی آنها قرار دهید. با قاشق از سس مایونزی که همراه لیمو ترش و شوید درست کرده اید، مقداری کنار گوشت خرچنگ ها ریخته و با برش های لیمو و ساقه شوید تزیین کرده و سرو نمایید.