
۲ عدد دم خرچنگ خام | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تهیه سس مایونز با لیمو و شوید : | |
یک عدد لیموی درشت | |
یک عدد زرده تخم مرغ | |
نصف قاشق چایخوری خردل | |
۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون | |
یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده | |
مواد لازم برای تزیین : | |
برگ های کاهوی رادیچیو | |
برش های لیمو | |
شاخه های ریز و تازه شوید |
1. | برای تهیه سس مایونز با لیمو و شوید، ابتدا پوست لیمو را ریز رنده کنید و آب آن را کامل بگیرید. زرده های تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بزنید و پس از افزودن یک قاشق چایخوری آب لیمو و خردل، دوباره آنها را خوب بزنید. |
2. | با کمک یک همزن دستی یا برقی، روغن زیتون را قطره قطره به آن اضافه کنید تا زمانیکه سس مایونز کاملاً شکل بگیرد و غلیظ شود. نصف پوست رنده شده لیمو را به همراه یک قاشق غذاخوری آب لیمو داخل سس بریزید. |
3. | نمک و فلفل بزنید و در صورت تمایل، مقدار بیشتری لیمو اضافه کنید. شوید را ریخته و هم بزنید. روی ظرف را با یک محافظ پلاستیکی بپوشانید و تا زمانیکه به آن نیاز شود، داخل یخچال، خنک نگه دارید. |
4. | در قابلمه بزرگی آب را همراه کمی نمک به جوش بیاورید. ۲ عدد دُم خرچنگ را داخل آب جوش بیندازید و به مدت ۶ دقیقه بپزید تا گوشت آنها کدر و مات شود و پوست روی آنها قرمز رنگ گردد. سپس سریعاً آبکش کرده و بگذارید کاملاً خنک شوند. |
5. | گوشت پخته شده خرچنگ را از پوست آن بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید. برگ های کاهو را روی بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و تکه های گوشت خرچنگ را روی آنها قرار دهید. با قاشق از سس مایونزی که همراه لیمو ترش و شوید درست کرده اید، مقداری کنار گوشت خرچنگ ها ریخته و با برش های لیمو و ساقه شوید تزیین کرده و سرو نمایید. |