مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه ریز رنده شده
½ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی
یک قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده)
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
۳۵۰ گرم گوشت بدون استخوان سینه مرغ یا جوجه، بدون پوست و باریک برش خورده
۶۰ گرم رشته برنجی
۱۲۵ گرم برگ کلم چینی یا کلم سفید سفت، نازک رشته شده
خیار به طول ۷ سانتیمتر، خلال درشت شده
یک عدد هویج، پوست کنده و نازک ورقه شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب لیمو ترش تازه
۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
حلقه هایی نازک ا ز لیمو ترش سبز یا زرد
برگ های ریز و تازه گشنیز

طرز تهیه

1.زنجبیل، پودر پنج ادویه، آرد، فلفل چیلی را در یک کاسه نیمه گود مخلوط نمایید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. تکه های مرغ را در آن قرار داده و مخلوط کنید تا مرغ به مواد کاملاً آغشته شود.
2.رشته های برنجی را درون یک کاسه ی بزرگ ریخته و روی آن آب گرم بریزید. بگذارید حدود ۵ دقیقه خیس بخورند. سپس آنها را کاملاً آبکش نمایید.
3.کلم چینی یا کلم سفید، هویج و خیار را با هم مخلوط کرده و آنها را درون کاسه مخصوص سالاد بریزید. روغن زیتون و آب لیموترش راهمراه با چاشنی نمک و فلفل هم بزنید و روی آنها بریزید.
4.روغن کنجد را در وُک یا ماهیتابه گرم کرده، مرغ را به آن اضافه کنید. به مدت ۵ تا ۶ دقیقه آنها را به سبک شرقی (با حرارت زیاد، به مدت کوتاه و با هم زدن متناوب) تفت دهید تا سطح بیرونی آنها خوب طلایی و برشته شود. مرغ ها را توسط کفگیرسوراخ دار از ماهیتابه بیرون آورده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
5.رشته چینی (نودل ) را داخل همان وُک یا ماهیتابه به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا خوب پخته و گرم شوند. آنها را از ماهیتابه خارج کرده، با تکه های مرغ مخلوط نمایید و روی سالاد سبزیجات آماده شده، قرار دهید. با برگ گشنیز و حلقه های لیموترش غذا را تزیین کرده و سرو نمایید.

سالاد جوجه و رشته فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.