سالاد جوجه و رشته فرنگی

| یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه ریز رنده شده | |
| ½ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی | |
| یک قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده) | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
| ۳۵۰ گرم گوشت بدون استخوان سینه مرغ یا جوجه، بدون پوست و باریک برش خورده | |
| ۶۰ گرم رشته برنجی | |
| ۱۲۵ گرم برگ کلم چینی یا کلم سفید سفت، نازک رشته شده | |
| خیار به طول ۷ سانتیمتر، خلال درشت شده | |
| یک عدد هویج، پوست کنده و نازک ورقه شده | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب لیمو ترش تازه | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| حلقه هایی نازک ا ز لیمو ترش سبز یا زرد | |
| برگ های ریز و تازه گشنیز |
| 1. | زنجبیل، پودر پنج ادویه، آرد، فلفل چیلی را در یک کاسه نیمه گود مخلوط نمایید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. تکه های مرغ را در آن قرار داده و مخلوط کنید تا مرغ به مواد کاملاً آغشته شود. |
| 2. | رشته های برنجی را درون یک کاسه ی بزرگ ریخته و روی آن آب گرم بریزید. بگذارید حدود ۵ دقیقه خیس بخورند. سپس آنها را کاملاً آبکش نمایید. |
| 3. | کلم چینی یا کلم سفید، هویج و خیار را با هم مخلوط کرده و آنها را درون کاسه مخصوص سالاد بریزید. روغن زیتون و آب لیموترش راهمراه با چاشنی نمک و فلفل هم بزنید و روی آنها بریزید. |
| 4. | روغن کنجد را در وُک یا ماهیتابه گرم کرده، مرغ را به آن اضافه کنید. به مدت ۵ تا ۶ دقیقه آنها را به سبک شرقی (با حرارت زیاد، به مدت کوتاه و با هم زدن متناوب) تفت دهید تا سطح بیرونی آنها خوب طلایی و برشته شود. مرغ ها را توسط کفگیرسوراخ دار از ماهیتابه بیرون آورده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. |
| 5. | رشته چینی (نودل ) را داخل همان وُک یا ماهیتابه به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا خوب پخته و گرم شوند. آنها را از ماهیتابه خارج کرده، با تکه های مرغ مخلوط نمایید و روی سالاد سبزیجات آماده شده، قرار دهید. با برگ گشنیز و حلقه های لیموترش غذا را تزیین کرده و سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید