مواد لازم و ترکیبات

یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته
یک عدد هویج
یک عدد ساقه کرفس
۲ عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده
۳۵۰ گرم جوانه لوبیا
یک عدد خیار کوچک
یک حبه سیر، کوبیده شده
کمی سس فلفل چیلی
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری سرکه
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
۱۶ عدد پیاز کوهی تازه

طرز تهیه

1.با یک چاقوی تیز، فلفل دلمه ای سبز، هویج و ساقه کرفس را باریک خلال کرده و گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید.
2.جوانه لوبیا رایک دقیقه در آب جوش ریخته و آبکش کنید. آن را با آب سرد بشویید و دوباره خوب آبکش کنید.
3.خیار را از طول به دو نیم کرده و با قاشق چایخوری دانه های آن را خارج کنید و دور بریزید. خیار را باریک خلال کنید.
4.خیار را با جوانه لوبیا، فلفل دلمه ای سبز، هویج، گوجه فرنگی و کرفس مخلوط کنید.
5.برای تهیه سس، سیر، سس فلفل چیلی، سویا سس، سرکه و روغن کنجد رادر کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید.
6.سس را روی سبزیجات بریزید و مواد را آرام هم بزنید تا به سس آغشته شوند.
7.سالاد جوانه لوبیا را با قاشق در دیس مخصوص پذیرایی یا در چهار بشقاب جداگانه برای هر شخص بریزید. سالاد را با پیاز کوهی تازه تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالاد جوانه لوبیا

در این سالاد می توان به جای خیار از ۳۵۰ گرم لوبیا سبز پخته شده ی سرد یا غلاف خوراکی نخود سبز استفاده کرد. برای به دست آوردن طعم های متفاوت، نوع جوانه را تغییر دهید و از جوانه یونجه یا سویا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.