توصیه سر آشپز سالاد جوانه لوبیا
در این سالاد می توان به جای خیار از ۳۵۰ گرم لوبیا سبز پخته شده ی سرد یا غلاف خوراکی نخود سبز استفاده کرد. برای به دست آوردن طعم های متفاوت، نوع جوانه را تغییر دهید و از جوانه یونجه یا سویا استفاده کنید.
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته | |
یک عدد هویج | |
یک عدد ساقه کرفس | |
۲ عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده | |
۳۵۰ گرم جوانه لوبیا | |
یک عدد خیار کوچک | |
یک حبه سیر، کوبیده شده | |
کمی سس فلفل چیلی | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق چایخوری سرکه | |
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد | |
۱۶ عدد پیاز کوهی تازه |
1. | با یک چاقوی تیز، فلفل دلمه ای سبز، هویج و ساقه کرفس را باریک خلال کرده و گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید. |
2. | جوانه لوبیا رایک دقیقه در آب جوش ریخته و آبکش کنید. آن را با آب سرد بشویید و دوباره خوب آبکش کنید. |
3. | خیار را از طول به دو نیم کرده و با قاشق چایخوری دانه های آن را خارج کنید و دور بریزید. خیار را باریک خلال کنید. |
4. | خیار را با جوانه لوبیا، فلفل دلمه ای سبز، هویج، گوجه فرنگی و کرفس مخلوط کنید. |
5. | برای تهیه سس، سیر، سس فلفل چیلی، سویا سس، سرکه و روغن کنجد رادر کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. |
6. | سس را روی سبزیجات بریزید و مواد را آرام هم بزنید تا به سس آغشته شوند. |
7. | سالاد جوانه لوبیا را با قاشق در دیس مخصوص پذیرایی یا در چهار بشقاب جداگانه برای هر شخص بریزید. سالاد را با پیاز کوهی تازه تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالاد جوانه لوبیا
در این سالاد می توان به جای خیار از ۳۵۰ گرم لوبیا سبز پخته شده ی سرد یا غلاف خوراکی نخود سبز استفاده کرد. برای به دست آوردن طعم های متفاوت، نوع جوانه را تغییر دهید و از جوانه یونجه یا سویا استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید