توصیه سر آشپز سالاد جوانه لوبیا
در این سالاد می توان به جای خیار از ۳۵۰ گرم لوبیا سبز پخته شده ی سرد یا غلاف خوراکی نخود سبز استفاده کرد. برای به دست آوردن طعم های متفاوت، نوع جوانه را تغییر دهید و از جوانه یونجه یا سویا استفاده کنید.

| یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته | |
| یک عدد هویج | |
| یک عدد ساقه کرفس | |
| ۲ عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده | |
| ۳۵۰ گرم جوانه لوبیا | |
| یک عدد خیار کوچک | |
| یک حبه سیر، کوبیده شده | |
| کمی سس فلفل چیلی | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| یک قاشق چایخوری سرکه | |
| ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| ۱۶ عدد پیاز کوهی تازه |
| 1. | با یک چاقوی تیز، فلفل دلمه ای سبز، هویج و ساقه کرفس را باریک خلال کرده و گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید. |
| 2. | جوانه لوبیا رایک دقیقه در آب جوش ریخته و آبکش کنید. آن را با آب سرد بشویید و دوباره خوب آبکش کنید. |
| 3. | خیار را از طول به دو نیم کرده و با قاشق چایخوری دانه های آن را خارج کنید و دور بریزید. خیار را باریک خلال کنید. |
| 4. | خیار را با جوانه لوبیا، فلفل دلمه ای سبز، هویج، گوجه فرنگی و کرفس مخلوط کنید. |
| 5. | برای تهیه سس، سیر، سس فلفل چیلی، سویا سس، سرکه و روغن کنجد رادر کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. |
| 6. | سس را روی سبزیجات بریزید و مواد را آرام هم بزنید تا به سس آغشته شوند. |
| 7. | سالاد جوانه لوبیا را با قاشق در دیس مخصوص پذیرایی یا در چهار بشقاب جداگانه برای هر شخص بریزید. سالاد را با پیاز کوهی تازه تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالاد جوانه لوبیا
در این سالاد می توان به جای خیار از ۳۵۰ گرم لوبیا سبز پخته شده ی سرد یا غلاف خوراکی نخود سبز استفاده کرد. برای به دست آوردن طعم های متفاوت، نوع جوانه را تغییر دهید و از جوانه یونجه یا سویا استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید