توصیه سر آشپز سالاد تند و شیرین
برای گرفتن پوست گوجه فرنگی، با چاقو یک علامت بعلاوه کوچک روی پوست گوجه ایجاد کنید و آن را چند دقیقه در آب جوش بیاندازید. سپس گوجه فرنگی را با قاشق سوراخ دار بیرون بیاورید و پوست آن را جدا نمایید.
۲۵۰ گرم کلم برگ سفید، رشته ای بسیار باریک خرد شده | |
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده | |
۲۵۰ گرم لوبیا سبز پخته، به دو نیم بزرگ خرد شده | |
۱۲۵ گرم میگوی ریز و پوست گرفته | |
یک عدد پاپایا، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده | |
۱ تا ۲عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و بسیار ریز خرد شده | |
۶۰ گرم بادام زمینی نمکی، تفت داده و خرد شده | |
یک مشت برگ کاهو یا برگ های تازه و جوان اسفناج، رشته ای یا با دست به قطعات کوچک خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی | |
مقداری شکر | |
کمی فلفل |
1. | کلم برگ سفید، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، میگوهای ریز، سه چهارم پاپایا و نیمی از فلفل چیلی خرد شده را در کاسه ی بزرگی با هم مخلوط کنید. |
2. | دو سوم از بادام زمینی های خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. |
3. | دور تا دور یک بشقاب بزرگ مخصوص پذیرایی را با برگ های اسفناج یا کاهو بپوشانید و مخلوط سالاد را وسط ظرف روی هم بریزید. |
4. | برای تهیه سس، در ظرفی آب لیمو را با سس ماهی بزنید و با شکر و فلفل مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید. |
5. | باقیمانده پاپایا، فلفل قرمز و بادام زمینی را روی سالاد بپاشید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سالاد تند و شیرین
برای گرفتن پوست گوجه فرنگی، با چاقو یک علامت بعلاوه کوچک روی پوست گوجه ایجاد کنید و آن را چند دقیقه در آب جوش بیاندازید. سپس گوجه فرنگی را با قاشق سوراخ دار بیرون بیاورید و پوست آن را جدا نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید