مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم کلم برگ سفید، رشته ای بسیار باریک خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
۲۵۰ گرم لوبیا سبز پخته، به دو نیم بزرگ خرد شده
۱۲۵ گرم میگوی ریز و پوست گرفته
یک عدد پاپایا، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
۱ تا ۲عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و بسیار ریز خرد شده
۶۰ گرم بادام زمینی نمکی، تفت داده و خرد شده
یک مشت برگ کاهو یا برگ های تازه و جوان اسفناج، رشته ای یا با دست به قطعات کوچک خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس :
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی
مقداری شکر
کمی فلفل

طرز تهیه

1.کلم برگ سفید، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، میگوهای ریز، سه چهارم پاپایا و نیمی از فلفل چیلی خرد شده را در کاسه ی بزرگی با هم مخلوط کنید.
2.دو سوم از بادام زمینی های خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
3.دور تا دور یک بشقاب بزرگ مخصوص پذیرایی را با برگ های اسفناج یا کاهو بپوشانید و مخلوط سالاد را وسط ظرف روی هم بریزید.
4.برای تهیه سس، در ظرفی آب لیمو را با سس ماهی بزنید و با شکر و فلفل مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید.
5.باقیمانده پاپایا، فلفل قرمز و بادام زمینی را روی سالاد بپاشید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سالاد تند و شیرین

برای گرفتن پوست گوجه فرنگی، با چاقو یک علامت بعلاوه کوچک روی پوست گوجه ایجاد کنید و آن را چند دقیقه در آب جوش بیاندازید. سپس گوجه فرنگی را با قاشق سوراخ دار بیرون بیاورید و پوست آن را جدا نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.