
| ۱۲۵ گرم پاستا فرمی کوچک مانند لوله ای یا پنجره ای | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک عدد پیاز متوسط، خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای زرد کوچک، دانه گرفته و خلالی خرد شده | |
| ۱۷۵ گرم سوسیس تند | |
| یک قاشق غذاخوری آب انگور قرمز | |
| مخلوط برگ های سالادی سرد | |
| نمک |
| 1. | پاستا و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک به جوش آمده، بریزید. اجازه دهید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. |
| 2. | روغن باقیمانده را درون ماهیتابه ای روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز را هم درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا شفاف شود. سپس سیر، فلفل دلمه ای زرد و برش های سوسیس را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. |
| 3. | آب انگور و پاستا را به مواد ماهیتابه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بپزید. |
| 4. | برگ های سالادی سرد شده را روی بشقاب های مخصوص پذیرایی جداگانه بچینید و مخلوط سوسیس وپاستا را با قاشق روی آنها بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید