مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم پاستا فرمی کوچک مانند لوله ای یا پنجره ای
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد فلفل دلمه ای زرد کوچک، دانه گرفته و خلالی خرد شده
۱۷۵ گرم سوسیس تند
یک قاشق غذاخوری آب انگور قرمز
مخلوط برگ های سالادی سرد
نمک

راهنمای دستور پخت

1.پاستا و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک به جوش آمده، بریزید. اجازه دهید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
2.روغن باقیمانده را درون ماهیتابه ای روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز را هم درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا شفاف شود. سپس سیر، فلفل دلمه ای زرد و برش های سوسیس را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
3.آب انگور و پاستا را به مواد ماهیتابه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بپزید.
4.برگ های سالادی سرد شده را روی بشقاب های مخصوص پذیرایی جداگانه بچینید و مخلوط سوسیس وپاستا را با قاشق روی آنها بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.