
۱۲۵ گرم پاستا فرمی کوچک مانند لوله ای یا پنجره ای | |
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز متوسط، خرد شده | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای زرد کوچک، دانه گرفته و خلالی خرد شده | |
۱۷۵ گرم سوسیس تند | |
یک قاشق غذاخوری آب انگور قرمز | |
مخلوط برگ های سالادی سرد | |
نمک |
1. | پاستا و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک به جوش آمده، بریزید. اجازه دهید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. |
2. | روغن باقیمانده را درون ماهیتابه ای روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز را هم درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا شفاف شود. سپس سیر، فلفل دلمه ای زرد و برش های سوسیس را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. |
3. | آب انگور و پاستا را به مواد ماهیتابه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بپزید. |
4. | برگ های سالادی سرد شده را روی بشقاب های مخصوص پذیرایی جداگانه بچینید و مخلوط سوسیس وپاستا را با قاشق روی آنها بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید