سالاد برنج گرم

| ۳۰۰ گرم برنج قهوه ای | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز | |
| یک دسته پیازچه | |
| ۱۲۵ گرم تربچه | |
| ۴۲۵ گرم آناناس کنسرو شده در آب طبیعی، آبکش شده | |
| ۱۲۵ گرم جوانه لوبیا | |
| ۹۰ گرم بادام زمینی، تفت داده | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی | |
| یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
| ۲ قاشق چایخوری عسل | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
| ½ قاشق چایخوری نمک سیردار | |
| کمی فلفل |
| 1. | برنج را در قابلمه ای ریخته و روی آن را با آب بپوشانید. آب برنج را به جوش آورده، سپس درب آن را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه آهسته بجوشانید تا برنج نرم شود. |
| 2. | در همین فاصله، با استفاده از چاقوی تیز پیازچه ها را خرد کنید. دانه فلفل دلمه ای را گرفته و خرد کنید. تربچه ها را نیز ورقه کنید. |
| 3. | برای تهیه سس، کره بادام زمینی، روغن بادام زمینی، سویا سس، سرکه سفید،عسل، پودر فلفل چیلی، نمک سیردار و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و چند ثانیه با همزن بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. |
| 4. | برنج را آبکش کنید و داخل کاسه ای مقاوم در برابر حرارت بریزید. |
| 5. | سس را در قابلمه کوچکی به مدت یک دقیقه حرارت داده، به برنج اضافه کنید و آنها را خوب تکان دهید تا مخلوط شوند. |
| 6. | آناناس، پیازچه و فلفل دلمه ای، جوانه لوبیا و بادام زمینی را به مخلوط داخل کاسه بیافزایید. |
| 7. | سالاد گرم برنج را به دیس یا بشقاب بزرگ مخصوص پذیرایی منتقل کنید. |
| 8. | ورقه های تربچه را دور سالاد بچینید و آن را بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید