مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم برنج قهوه ای
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
یک دسته پیازچه
۱۲۵ گرم تربچه
۴۲۵ گرم آناناس کنسرو شده در آب طبیعی، آبکش شده
۱۲۵ گرم جوانه لوبیا
۹۰ گرم بادام زمینی، تفت داده
مواد لازم برای تهیه سس :
۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۲ قاشق چایخوری عسل
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
½ قاشق چایخوری نمک سیردار
کمی فلفل

طرز تهیه

1.برنج را در قابلمه ای ریخته و روی آن را با آب بپوشانید. آب برنج را به جوش آورده، سپس درب آن را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه آهسته بجوشانید تا برنج نرم شود.
2.در همین فاصله، با استفاده از چاقوی تیز پیازچه ها را خرد کنید. دانه فلفل دلمه ای را گرفته و خرد کنید. تربچه ها را نیز ورقه کنید.
3.برای تهیه سس، کره بادام زمینی، روغن بادام زمینی، سویا سس، سرکه سفید،عسل، پودر فلفل چیلی، نمک سیردار و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و چند ثانیه با همزن بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
4.برنج را آبکش کنید و داخل کاسه ای مقاوم در برابر حرارت بریزید.
5.سس را در قابلمه کوچکی به مدت یک دقیقه حرارت داده، به برنج اضافه کنید و آنها را خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.
6.آناناس، پیازچه و فلفل دلمه ای، جوانه لوبیا و بادام زمینی را به مخلوط داخل کاسه بیافزایید.
7.سالاد گرم برنج را به دیس یا بشقاب بزرگ مخصوص پذیرایی منتقل کنید.
8.ورقه های تربچه را دور سالاد بچینید و آن را بلافاصله سرو نمایید.

سالاد برنج گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.