توصیه سر آشپز در تهیه سالاد برنج یونانی
این سالاد با برنج قهوه ای نیز بسیار خوش طعم خواهد شد، فقط باید زمان پخت برنج را به ۲۵ الی ۳۰ دقیقه افزایش داد.
۲۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید | |
۸۵ میلی لیتر روغن زیتون خالص | |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش زرد | |
یک قاشق غذاخوری اورگانوی تازه ی خرد شده یا یک قاشق چایخوری اورگانوی خشک | |
½ قاشق چایخوری خردل دیژون | |
۲ عدد گوجه فرنگی رسیده، دانه گرفته و خرد شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
۷۵ گرم زیتون سیاه در آب نمک، هسته گرفته و به دونیم شده | |
۲۲۵ گرم پنیر فتا ،خرد شده، بعلاوه تعدادی مکعبی شکل برای تزیین | |
یک قاشق غذاخوری دانه کیپر، شسته و آبکش شده | |
۲ تا ۴ قاشق غذاخوری برگ جعفری یا گشنیز تازه، خرد شده | |
نمک و فلفل | |
خیار، مکعبی خرد شده برای تزیین |
1. | قابلمه ای حاوی آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. یک قاشق چایخوری نمک روی برنج ریخته و آن را داخل قابلمه بریزید. آب را مجدداً به جوش آورده و یکی دو بار هم بزنید.حرارت را کاهش داده تا برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه بجوشد تا نرم شود.یکی دو بار آن را هم بزنید. برنج را آبکش کرده، زیر آب گرم بگیرید و دوباره آبکش کنید. |
2. | در همین فاصله،روغن زیتون، آب لیمو، اورگانو، خردل،نمک و فلفل را در کاسه ای ریخته و سریع هم بزنید. گوجه فرنگی، فلفل، زیتون، پنیر فتا، دانه کیپر و جعفری را داخل سس بریزید و هم بزنید تا به سس آغشته شوند و اجازه دهید مخلوط سس و سبزیجات به مدت ۱۰ دقیقه کنار بمانند تا به خورد هم بروند. |
3. | برنج را در کاسه ی ریخته، با مخلوط سبزیجات هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. |
4. | نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید و آن را در ۴ تا ۶ ظرف جداگانه برای هر نفر تقسیم کرده، با مکعب های پنیر فتا و خیار تزیین کنید. سالاد را گرم سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز در تهیه سالاد برنج یونانی
این سالاد با برنج قهوه ای نیز بسیار خوش طعم خواهد شد، فقط باید زمان پخت برنج را به ۲۵ الی ۳۰ دقیقه افزایش داد.
دیدگاهتان را بنویسید