مواد اولیه لازم و ترکیبات

۷۵ گرم برنج وحشی
۱۵۰ گرم برنج باسماتی
۳ قاشق غذاخوری روغن فندق
یک عدد انبه رسیده
۳ عدد ساقه کرفس
۷۵ گرم زرد آلوی خشک، خرد شده
۷۵ گرم بادام ورقه شده، بو داده
۲ قاشق غذاخوری نعناع یا گشنیز تازه، خرد شده
نمک و فلفل
برگ گشنیز یا نعناع تازه برای تزیین

راهنمای پخت

1.برنج وحشی و باسماتی را در دو قابلمه جداگانه حاوی کمی نمک، به طور جداگانه بپزید. برنج وحشی را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه و باسماتی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سپس آنها را آبکش کرده، زیر آب گرفته و شسته،مجدداً آبکش کنید.برنج ها را در کاسه ای بزرگ بریزید تا خنک شوند.
2.روغن،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید،روی برنج ریخته و خوب هم بزنید.
3.انبه را از درازا و تا آنجا که ممکن است نزدیک به هسته به دو نیم کرده،هسته آن را خارج نمایید.
4.پوست آن را جدا کرده و گوشت میوه را به چند قاچ ورقه کنید.
5.ساقه کرفس را هم باریک خرد کرده، با انبه، زردآلو، بادام و سبزی های خرد شده، به برنج اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و آن را به ظرف مخصوص سرو انتقال دهید.
6.سالاد را با برگ نعناع و یا گشنیز تازه تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز در سالاد برنج وحشی با انبه

برای بو دادن بادام آنها را روی سینی شیرینی پزی ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید و یا می توانید بادام ها را زیر شعله گریل فر، تفت دهید. مرتب آنها را زیر و رو کرده و دقت کنید که نسوزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.