
روغن زیتون خالص | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
۴ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۲۰۰ گرم برنج سفید دانه بلند یا باسماتی | |
۳۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات یا آب | |
½ ۱ قاشق چای خوری پودر آویشن | |
۳قاشق غذاخوری سرکه | |
یک قاشق چای خوری خردل دیژون | |
یک قاشق چای خوری عسل یا شکر | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
½ فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته و خرد شده | |
½ فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خرد شده | |
یک عدد پیاز قرمز، ریز خرد شده | |
½ خیار، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده | |
۳ عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده | |
۲تا ۳ قاشق غذاخوری برگ جعفری خرد شده | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای سرو : | |
۱۲ عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی، به دو نیم شده | |
۱۲ عدد زیتون سیاه، هسته گرفته و درشت خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری پرک بادام، تفت داده شده |
1. | ۲ قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه بزرگی حرارت دهید، پیاز را اضافه کرده، مرتب هم بزنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. نیمی از سیر را نیز بیافزایید و یک دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. |
2. | برنج را اضافه کرده، خوب هم بزنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید تا کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد. عصاره سبزیجات را با نیمی از آویشن در قابلمه ریخته، به جوش آورید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید برنج به مدت ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود. اجازه دهید قابلمه به مدت ۱۵ دقیقه با درب بسته کنار بماند، سپس درپوش را بردارید تا کمی بیشتر خنک شود. |
3. | سرکه را با بقیه سیر و آویشن، خردل، عسل، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ ریخته، سریع هم بزنید و مخلوط کنید. حدود ۸۰ میلی لیتر روغن زیتون را به آرامی درون کاسه بریزید، با استفاده از چنگال دانه های برنج را جدا کرده و به سس سالاد اضافه نمایید. |
4. | فلفل دلمه ای ها، پیاز قرمز، خیار، گوجه فرنگی و جعفری را اضافه کرده، هم بزنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
5. | سالاد را داخل کاسه مخصوص پذیرایی ریخته، با گوجه فرنگی، زیتون و بادام تزیین کرده و گرم سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید