
۲۲۵ گرم عدس، شسته شده | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
۲۰۰ گرم برنج قهوه ای دانه بلند ½ قاشق چایخوری پودر آویشن | |
۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
۳۵۰ گرم قارچ شیتاک، پاک کرده و ورقه شده | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۱۱۵ گرم ژامبون بره دودی، نگینی خرد شده و در روغن برشته و سرخ شده | |
۲ عدد کدو سبز کوچک، نگینی خرد شده | |
۱ تا ۲عدد ساقه کرفس، باریک ورقه شده | |
۶ عدد پیازچه، باریک حلقه شده | |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری مغز گردوی نصف شده، تفت داده و درشت خرد شده | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
یک قاشق چایخوری خردل دیژون | |
یک قاشق چایخوری شکر | |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن گردو | |
۸۰ میلی لیتر روغن زیتون خالص |
1. | یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید. عدس را اضافه کرده، بگذارید دوباره بجوشد، سپس به مدت ۳۰ دقیقه آهسته بجوشانید تا عدس نرم شود.عدس را بیش از حد نپزید. آن را آبکش کرده، زیر آب سرد روان بگیرید، دوباره آبکش کرده و کنار بگذارید. |
2. | ۲ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در قابلمه بزرگی حرارت دهید. پیاز را افزوده و بپزید تا شروع به نرم شدن کند. برنج را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً به روغن آغشته شود. آویشن، عصاره مرغ، نمک و فلفل را به قابلمه بیافزایید و مخلوط را به جوش آورید.به مدت ۴۰ دقیقه جوشاندن را ادامه دهید، درب قابلمه را محکم ببندید تا برنج نرم شده و آب آن تبخیر شود. |
3. | باقیمانده روغن را داخل ماهیتابه ای گرم کرده و قارچ را به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. آن را با نمک و فلفل خوش طعم نمایید. |
4. | برای تهیه سس، سرکه ، خردل و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و در آخر روغن را به آرامی اضافه کرده و با همزن بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.عدس را بیافزایید و آرام هم بزنید. با استفاده از یک چنگال، دانه های برنج را از هم جدا کرده، به سس اضافه نموده و هم بزنید. |
5. | ژامبون، قارچ، کدو، کرفس، پیازچه و جعفری را به مخلوط افزوده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید. روی سالاد مغز گردو بپاشید و آن را سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید