مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم سیب زمینی ریز یا سیب زمینی استامبولی
۲۵۵ گرم کلم بروُکلی
۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود سبز
۲ عدد هویج بزرگ
یک عدد فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی، دانه گرفته
یک دسته پیازچه
۴ عدد کرفس خلال شده
یک عدد آندیو
مواد لازم برای تهیه سس :
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
یک قاشق چایخوری خردل
۲ قاشق غذاخوری نعناع خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس خردل :
۶ قاشق غذاخوری خامه ترش
۳قاشق غذاخوری مایونز غلیظ
۳قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
½ ۱ قاشق چایخوری دانه کامل خردل
نصف قاشق چایخوری سس خامه ای ترب کوهی (horseradish)
کمی شکر قهوه ای
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را حدود ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک بپزید تا نرم شوند. در فاصله پختن سیب زمینی، مواد سس را با هم مخلوط کنید.
2.سیب زمینی ها را آبکش کنید و آنها را به سس اضافه کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
3.برای آماده کردن سس خردل، خامه ترش، مایونز، سرکه، خردل، ترب کوهی و شکر را مخلوط کرده و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنها را داخل کاسه کوچک پذیرایی بریزید. روی ظرف را بپوشانید و تا زمان سرو غذا، آن را درون یخچال نگه دارید.
4.کلم بروُکلی را به گلچه های کوچک تقسیم کنید و ۲ دقیقه داخل آب جوش بیندازید، سپس آبکش کنید و بلافاصله در آب سرد قرار دهید و پس از سرد شدن دوباره آبکش کنید.
5.غلاف خوراکی نخود سبز را یک دقیقه داخل آب جوش فرو ببرید. آبکش کنید، آنها را زیر شیر آب سرد بگیرید و دوباره آبکش کنید.
6.هویج و کرفس را به اندازه یک در شش سانتیمتر خلال کنید. فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد کنید. قسمت های سبز پیازچه را جدا کرده و آندیو را برگ برگ کنید.
7.سبزیجات را به شکلی زیبا در ظرف پذیرایی گودی بچینید و وسط آنها را با سیب زمینی ها پر کنید.سالاد راهمراه سس خردل سرو نمایید.

سالاد باغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.