سالاد باغ

| ۵۰۰ گرم سیب زمینی ریز یا سیب زمینی استامبولی | |
| ۲۵۵ گرم کلم بروُکلی | |
| ۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود سبز | |
| ۲ عدد هویج بزرگ | |
| یک عدد فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی، دانه گرفته | |
| یک دسته پیازچه | |
| ۴ عدد کرفس خلال شده | |
| یک عدد آندیو | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
| یک قاشق چایخوری خردل | |
| ۲ قاشق غذاخوری نعناع خرد شده | |
| مواد لازم برای تهیه سس خردل : | |
| ۶ قاشق غذاخوری خامه ترش | |
| ۳قاشق غذاخوری مایونز غلیظ | |
| ۳قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
| ½ ۱ قاشق چایخوری دانه کامل خردل | |
| نصف قاشق چایخوری سس خامه ای ترب کوهی (horseradish) | |
| کمی شکر قهوه ای | |
| نمک و فلفل |
| 1. | سیب زمینی ها را حدود ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک بپزید تا نرم شوند. در فاصله پختن سیب زمینی، مواد سس را با هم مخلوط کنید. |
| 2. | سیب زمینی ها را آبکش کنید و آنها را به سس اضافه کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند. |
| 3. | برای آماده کردن سس خردل، خامه ترش، مایونز، سرکه، خردل، ترب کوهی و شکر را مخلوط کرده و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنها را داخل کاسه کوچک پذیرایی بریزید. روی ظرف را بپوشانید و تا زمان سرو غذا، آن را درون یخچال نگه دارید. |
| 4. | کلم بروُکلی را به گلچه های کوچک تقسیم کنید و ۲ دقیقه داخل آب جوش بیندازید، سپس آبکش کنید و بلافاصله در آب سرد قرار دهید و پس از سرد شدن دوباره آبکش کنید. |
| 5. | غلاف خوراکی نخود سبز را یک دقیقه داخل آب جوش فرو ببرید. آبکش کنید، آنها را زیر شیر آب سرد بگیرید و دوباره آبکش کنید. |
| 6. | هویج و کرفس را به اندازه یک در شش سانتیمتر خلال کنید. فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد کنید. قسمت های سبز پیازچه را جدا کرده و آندیو را برگ برگ کنید. |
| 7. | سبزیجات را به شکلی زیبا در ظرف پذیرایی گودی بچینید و وسط آنها را با سیب زمینی ها پر کنید.سالاد راهمراه سس خردل سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید