توصیه سر آشپز در سالاد انبه و پشن فروت
میوه پشن فروت زمانی آماده خوردن است که پوست آن چروک خورده باشد. فصل این میوه بیشتر تابستان است. در صورت تمایل، می توانید از آناناس و گواوا به جای پشن فروت استفاه کنید.
یک عدد انبه بزرگ | |
۲ عدد پرتقال | |
۴ عدد پشن فروت | |
۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال، | |
برگ نعناع برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه کرم ماسکارپون : | |
۱۲۵ گرم پنیر ماسکارپون | |
یک قاشق غذاخوری عسل شفاف | |
۴ قاشق غذاخوری ماست طبیعی غلیظ | |
چند قطره اسانس وانیل |
1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، تا آنجا که ممکن است به هسته نزدیک باشد انبه را از طول، دو نیم کنید. با کمک همان چاقو هسته انبه را نیز جداکنید. |
2. | پوست هر نیمه ی انبه را بگیرید. گوشت میوه را خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید. |
3. | پرتقال را پوست بکنید، سپس پوست نازک هر پره آن را هم جدا نموده و به مواد داخل کاسه بیافزایید. |
4. | پشن فروت را از وسط نصف کنید. گوشت میوه را درآورید و با آب پرتقال داخل کاسه بریزید. مواد داخل کاسه را خوب با هم مخلوط کنید. |
5. | روی کاسه را با نایلون محافظ بپوشانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. مخلوط میوه ها را درون ظروف یا لیوان های شیشه ای مخصوص سرو بریزید. |
6. | برای تهیه کرم ماسکارپون، پنیر ماسکارپون را با عسل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس ماست و وانیل را بیافزایید و هم بزنید تا کرِمی یکنواخت به دست آید. |
7. | سالاد میوه را همراه کرم ماسکارپون سرو نمایید و روی آن را با برگ نعناع تزیین کنید. |
توصیه سر آشپز در سالاد انبه و پشن فروت
میوه پشن فروت زمانی آماده خوردن است که پوست آن چروک خورده باشد. فصل این میوه بیشتر تابستان است. در صورت تمایل، می توانید از آناناس و گواوا به جای پشن فروت استفاه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید