مواد لازم و ترکیبات

یک عدد انبه بزرگ
۲ عدد پرتقال
۴ عدد پشن فروت
۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال،
برگ نعناع برای تزیین
مواد لازم برای تهیه کرم ماسکارپون :
۱۲۵ گرم پنیر ماسکارپون
یک قاشق غذاخوری عسل شفاف
۴ قاشق غذاخوری ماست طبیعی غلیظ
چند قطره اسانس وانیل

راهنمای دستور پخت

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، تا آنجا که ممکن است به هسته نزدیک باشد انبه را از طول، دو نیم کنید. با کمک همان چاقو هسته انبه را نیز جداکنید.
2.پوست هر نیمه ی انبه را بگیرید. گوشت میوه را خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید.
3.پرتقال را پوست بکنید، سپس پوست نازک هر پره آن را هم جدا نموده و به مواد داخل کاسه بیافزایید.
4.پشن فروت را از وسط نصف کنید. گوشت میوه را درآورید و با آب پرتقال داخل کاسه بریزید. مواد داخل کاسه را خوب با هم مخلوط کنید.
5.روی کاسه را با نایلون محافظ بپوشانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. مخلوط میوه ها را درون ظروف یا لیوان های شیشه ای مخصوص سرو بریزید.
6.برای تهیه کرم ماسکارپون، پنیر ماسکارپون را با عسل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس ماست و وانیل را بیافزایید و هم بزنید تا کرِمی یکنواخت به دست آید.
7.سالاد میوه را همراه کرم ماسکارپون سرو نمایید و روی آن را با برگ نعناع تزیین کنید.

توصیه سر آشپز در سالاد انبه و پشن فروت

میوه پشن فروت زمانی آماده خوردن است که پوست آن چروک خورده باشد. فصل این میوه بیشتر تابستان است. در صورت تمایل، می توانید از آناناس و گواوا به جای پشن فروت استفاه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.