توصیه سر آشپز
گواوای رسیده، بوی فوق العاده ای دارد، به طوریکه عطر آن تمام فضا را پر می کند.گواوای رسیده با فشار دست به نرمی فرو می رود، و رنگ پوست آن زرد است. انواع کمپوت این میوه بسیار مناسب است و کمی به رنگ صورتی تمایل می باشد.

| یک عدد پاپایا | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه | |
| ۳ قاشق غذاخوری آب انگور | |
| ۲عدد موز | |
| ۲عدد گواوا | |
| یک عدد آناناس کوچک یا ۲عدد آناناس ریز | |
| ۲ عدد پشن فروت | |
| برگ های آناناس برای تزیین |
| 1. | پاپایا را از وسط نصف کنید و تخم های آن را دور بریزید. سپس آن را پوست کنده و داخل کاسه ای خرد کنید. |
| 2. | آب پرتقال را روی انبه ها بریزید. |
| 3. | موز را حلقه کنید. گواوا را پوست کنده و خرد کنید. سپس هر دوی آنها را به مواد داخل کاسه بیافزایید. |
| 4. | سر و ته آناناس را ببرید و آن رابا دقت پوست بکنید. |
| 5. | آناناس را نصف کرده و به قطعات کوچک تر تقسیم کنید و به مواد داخل کاسه اضافه نمایید. |
| 6. | پشن فروت را از وسط نصف کنید و دانه ها و مایع داخل میوه را با استفاده از قاشق چایخوری در آورید و روی میوه های داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. |
| 7. | برای سرو، سالاد را داخل کاسه های شیشه ای ریخته و روی آن را با برگ های ریز آناناس تزیین کنید. |
توصیه سر آشپز
گواوای رسیده، بوی فوق العاده ای دارد، به طوریکه عطر آن تمام فضا را پر می کند.گواوای رسیده با فشار دست به نرمی فرو می رود، و رنگ پوست آن زرد است. انواع کمپوت این میوه بسیار مناسب است و کمی به رنگ صورتی تمایل می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید