مواد لازم و ترکیبات

یک عدد پاپایا
۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه
۳ قاشق غذاخوری آب انگور
۲عدد موز
۲عدد گواوا
یک عدد آناناس کوچک یا ۲عدد آناناس ریز
۲ عدد پشن فروت
برگ های آناناس برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1. پاپایا را از وسط نصف کنید و تخم های آن را دور بریزید. سپس آن را پوست کنده و داخل کاسه ای خرد کنید.
2.آب پرتقال را روی انبه ها بریزید.
3.موز را حلقه کنید. گواوا را پوست کنده و خرد کنید. سپس هر دوی آنها را به مواد داخل کاسه بیافزایید.
4.سر و ته آناناس را ببرید و آن رابا دقت پوست بکنید.
5.آناناس را نصف کرده و به قطعات کوچک تر تقسیم کنید و به مواد داخل کاسه اضافه نمایید.
6.پشن فروت را از وسط نصف کنید و دانه ها و مایع داخل میوه را با استفاده از قاشق چایخوری در آورید و روی میوه های داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
7.برای سرو، سالاد را داخل کاسه های شیشه ای ریخته و روی آن را با برگ های ریز آناناس تزیین کنید.

توصیه سر آشپز

گواوای رسیده، بوی فوق العاده ای دارد، به طوریکه عطر آن تمام فضا را پر می کند.گواوای رسیده با فشار دست به نرمی فرو می رود، و رنگ پوست آن زرد است. انواع کمپوت این میوه بسیار مناسب است و کمی به رنگ صورتی تمایل می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.