مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴عدد شاه ماهی کاملا پاک کرده
۴عدد برگ بو
نمک
یک عدد لیموی قاچ شده
چهار قاشق غذا خوری کره بدون نمک
۲قاشق غذا خوری جعفری خرد شده تازه
نصف قاشق چایخوری پودر لیمو و فلفل
نان برشته تازه ، برای سرو کردن

راهنمای پخت

1.برای خوشمزه کردن ، درون و بیرون شاه ماهی را با نمک تازه آغشته کنید.(برای پاک کردن ماهی،مرحله دوم صفحه هشت را مطالعه کنید)
2.یک عدد برگ بو را درون شکم هر ماهی قرار دهید .
3.۴ تکه فویل چهار گوش را روی میز قرار داده و قطعات لیمو را بطور مساوی بین آنها تقسیم کنید. در هر فویل چهار گوش ، یک ماهی را روی قطعات لیمو قرار دهید.
4.کره را به هم بزنید تا نرم شود . سپس آن را با جعفری و پودر لیمو و فلفل مخلوط کنید . این مخلوط را بطور کامل در همه جای ماهی پراکنده کنید.
5.ماهی را محکم در درون فویل بپیچید و روی زغال نیمه گرم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کباب کنید . تا وقتی که گوشت ماهی سفید رنگ و سفت شود. (فویل را باز کنید ، گوشت را بررسی کرده و دوباره فویل را بپیچید . )
6.بسته های ماهیها را به بشقاب های جداگانه منتقل کنید
7.درست قبل از سرو کردن ، بسته های فویل را باز کنید و ماهی را با نان برشته تازه به عنوان یک غذای بسیار لذیذ سرو کنید

نکته سر آشپز

برای یک وعده غذای اصلی ، از ماهی قزل آلا بجای شاه ماهی استفاده کنید. ماهی قزل آلا را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا گوشت آن تیره و سفت شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.