نکته سر آشپز
برای یک وعده غذای اصلی ، از ماهی قزل آلا بجای شاه ماهی استفاده کنید. ماهی قزل آلا را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا گوشت آن تیره و سفت شود

| ۴عدد شاه ماهی کاملا پاک کرده | |
| ۴عدد برگ بو | |
| نمک | |
| یک عدد لیموی قاچ شده | |
| چهار قاشق غذا خوری کره بدون نمک | |
| ۲قاشق غذا خوری جعفری خرد شده تازه | |
| نصف قاشق چایخوری پودر لیمو و فلفل | |
| نان برشته تازه ، برای سرو کردن |
| 1. | برای خوشمزه کردن ، درون و بیرون شاه ماهی را با نمک تازه آغشته کنید.(برای پاک کردن ماهی،مرحله دوم صفحه هشت را مطالعه کنید) |
| 2. | یک عدد برگ بو را درون شکم هر ماهی قرار دهید . |
| 3. | ۴ تکه فویل چهار گوش را روی میز قرار داده و قطعات لیمو را بطور مساوی بین آنها تقسیم کنید. در هر فویل چهار گوش ، یک ماهی را روی قطعات لیمو قرار دهید. |
| 4. | کره را به هم بزنید تا نرم شود . سپس آن را با جعفری و پودر لیمو و فلفل مخلوط کنید . این مخلوط را بطور کامل در همه جای ماهی پراکنده کنید. |
| 5. | ماهی را محکم در درون فویل بپیچید و روی زغال نیمه گرم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کباب کنید . تا وقتی که گوشت ماهی سفید رنگ و سفت شود. (فویل را باز کنید ، گوشت را بررسی کرده و دوباره فویل را بپیچید . ) |
| 6. | بسته های ماهیها را به بشقاب های جداگانه منتقل کنید |
| 7. | درست قبل از سرو کردن ، بسته های فویل را باز کنید و ماهی را با نان برشته تازه به عنوان یک غذای بسیار لذیذ سرو کنید |
نکته سر آشپز
برای یک وعده غذای اصلی ، از ماهی قزل آلا بجای شاه ماهی استفاده کنید. ماهی قزل آلا را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا گوشت آن تیره و سفت شود
دیدگاهتان را بنویسید