نکته سر آشپز
برای اندکی تغییر در مزه و ترکیب ، با غلطاندن ساردینها در ((خرده نان)) سرخ شده و آغشته کردن آنها با کمی روغن زیتون ، یک پوشش ترد روی آنها ایجاد کنید.
۸ تا ۱۲ ماهی ساردین تازه | |
۸ تا ۱۲ گل آویشن تازه | |
۳ قاشق غذا خوری آبلیمو | |
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون | |
نمک و فلفل | |
تزئینات : | |
تکه های لیمو | |
تکه های گوجه | |
سبزی تازه |
1. | اگر ماهی بوسیله ماهی فروش پاک و تمیز نشده ، این کار را شخصاَ انجام دهید |
2. | بوسیله کشیدن پشت چاقو از دم تا کله ماهی ، پولک ها را از آن جدا کنید. ساردینها را شسته و بوسیله یک پارچه جاذب آب مخصوص آشپزی ، بطور مناسب آنرا خشک کنید . |
3. | در درون بدن هر ساردین ، یک گل آویشن تازه را جاسازی کنید. |
4. | ساردینها را به یک بشقاب بزرگ غیر فلزی منتقل کرده و برای خوشمزه کردن ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید |
5. | روغن زیتون و آبلیمو را در یک کاسه بهم زده و آنرا روی ساردینها بریزید و برای ۳۰ دقیقه این معجون را در یخچال بگذارید |
6. | ساردینها را از معجون خارج کرده و آنها را روی کباب پز یا درون توری کباب پزی بگذارید. ساردینها را روی زغال داغ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه برای هرطرف آن کباب کنید و در این مدت آنرا بطور متناوب با باقیمانده معجون آغشته کنید |
7. | ساردینها ی پخته شده را با تکه های لیمو ، تکه های گوجه و سبزیجات تازه تزئین و سرو کنید |
نکته سر آشپز
برای اندکی تغییر در مزه و ترکیب ، با غلطاندن ساردینها در ((خرده نان)) سرخ شده و آغشته کردن آنها با کمی روغن زیتون ، یک پوشش ترد روی آنها ایجاد کنید.
دیدگاهتان را بنویسید