مواد اولیه لازم و ترکیبات

۸ تا ۱۲ ماهی ساردین تازه
۸ تا ۱۲ گل آویشن تازه
۳ قاشق غذا خوری آبلیمو
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون
نمک و فلفل
تزئینات :
تکه های لیمو
تکه های گوجه
سبزی تازه

راهنمای پخت

1.اگر ماهی بوسیله ماهی فروش پاک و تمیز نشده ، این کار را شخصاَ انجام دهید
2.بوسیله کشیدن پشت چاقو از دم تا کله ماهی ، پولک ها را از آن جدا کنید. ساردینها را شسته و بوسیله یک پارچه جاذب آب مخصوص آشپزی ، بطور مناسب آنرا خشک کنید .
3.در درون بدن هر ساردین ، یک گل آویشن تازه را جاسازی کنید.
4.ساردینها را به یک بشقاب بزرگ غیر فلزی منتقل کرده و برای خوشمزه کردن ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید
5.روغن زیتون و آبلیمو را در یک کاسه بهم زده و آنرا روی ساردینها بریزید و برای ۳۰ دقیقه این معجون را در یخچال بگذارید
6.ساردینها را از معجون خارج کرده و آنها را روی کباب پز یا درون توری کباب پزی بگذارید. ساردینها را روی زغال داغ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه برای هرطرف آن کباب کنید و در این مدت آنرا بطور متناوب با باقیمانده معجون آغشته کنید
7.ساردینها ی پخته شده را با تکه های لیمو ، تکه های گوجه و سبزیجات تازه تزئین و سرو کنید

نکته سر آشپز

برای اندکی تغییر در مزه و ترکیب ، با غلطاندن ساردینها در ((خرده نان)) سرخ شده و آغشته کردن آنها با کمی روغن زیتون ، یک پوشش ترد روی آنها ایجاد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.