ساتای گوشت گوساله

۵۰۰ گرم فیله گوساله | |
۲حبه سیر ، له شده | |
یک و نیم قاشق چایخوری ساقه زنجبیل تازه کاملاً رنده شده | |
یک قاشق غذا خوری شکر قهوه ای نرم | |
یک قاشق غذا خوری سس سویا | |
بک قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
دو قاشق چایخوری روغن کنجد | |
یک قاشق چایخوری گشنیز سائیده | |
یک قاشق چایخوری زرد چوبه | |
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل | |
خیار خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز برای سرو | |
سس بادام زمینی : | |
۳۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
۸ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی چرخ شده | |
نصف پیاز کوچک ، رنده شده | |
۲ قاشق چایخوری شکر نسبتا سرخ نرم | |
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل | |
یک قاشق غذاخوری سس سویا |
1. | گوشت را به مکعب های یک سانتیمتری بریده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید . |
2. | سیر له شده ، زنجبیل رنده شده ، شکر ، سس سویا آب لیموترش ، روغن کنجد ، گشنیز سائیده زرد چوبه و پودر فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید تا تکه های گوشت کاملاً آغشته شوند . روی آنرا بپوشانید و برای ترد شدن به مدت حداقل ۲ ساعت یا تمام طول شب آنرا در یخچال نگهدارید . |
3. | برای درست کردن سس بادام زمینی ، تمام محتویات را در یک قابلمه گذاشته و روی حرارت متوسط بهم بزنید تا جوش بیاید . سپس آنرا در گوشه ای گذاشته و گرم نگهدارید . |
4. | سیخها را به مدت ۲۰ دقیقه بخیسانید ،گوشت گوساله را سیخ کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی کباب پزی که از قبل گرم بوده کباب کنید و در فواصل کوتاه زیرو رو کنید . آنرا با سس ، خیار و فلفل دلمه ای قرمز سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید