مواد اولیه لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم فیله گوساله
۲حبه سیر ، له شده
یک و نیم قاشق چایخوری ساقه زنجبیل تازه کاملاً رنده شده
یک قاشق غذا خوری شکر قهوه ای نرم
یک قاشق غذا خوری سس سویا
بک قاشق چایخوری آب لیمو ترش
دو قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق چایخوری گشنیز سائیده
یک قاشق چایخوری زرد چوبه
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل
خیار خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز برای سرو
سس بادام زمینی :
۳۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
۸ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی چرخ شده
نصف پیاز کوچک ، رنده شده
۲ قاشق چایخوری شکر نسبتا سرخ نرم
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل
یک قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه

1.گوشت را به مکعب های یک سانتیمتری بریده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید .
2.سیر له شده ، زنجبیل رنده شده ، شکر ، سس سویا آب لیموترش ، روغن کنجد ، گشنیز سائیده زرد چوبه و پودر فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید تا تکه های گوشت کاملاً آغشته شوند . روی آنرا بپوشانید و برای ترد شدن به مدت حداقل ۲ ساعت یا تمام طول شب آنرا در یخچال نگهدارید .
3.برای درست کردن سس بادام زمینی ، تمام محتویات را در یک قابلمه گذاشته و روی حرارت متوسط بهم بزنید تا جوش بیاید . سپس آنرا در گوشه ای گذاشته و گرم نگهدارید .
4.سیخها را به مدت ۲۰ دقیقه بخیسانید ،گوشت گوساله را سیخ کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی کباب پزی که از قبل گرم بوده کباب کنید و در فواصل کوتاه زیرو رو کنید . آنرا با سس ، خیار و فلفل دلمه ای قرمز سرو کنید.

ساتای گوشت گوساله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.