ساتای گوشت گوساله

| ۵۰۰ گرم فیله گوساله | |
| ۲حبه سیر ، له شده | |
| یک و نیم قاشق چایخوری ساقه زنجبیل تازه کاملاً رنده شده | |
| یک قاشق غذا خوری شکر قهوه ای نرم | |
| یک قاشق غذا خوری سس سویا | |
| بک قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
| دو قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| یک قاشق چایخوری گشنیز سائیده | |
| یک قاشق چایخوری زرد چوبه | |
| نصف قاشق چایخوری پودر فلفل | |
| خیار خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز برای سرو | |
| سس بادام زمینی : | |
| ۳۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
| ۸ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی چرخ شده | |
| نصف پیاز کوچک ، رنده شده | |
| ۲ قاشق چایخوری شکر نسبتا سرخ نرم | |
| نصف قاشق چایخوری پودر فلفل | |
| یک قاشق غذاخوری سس سویا |
| 1. | گوشت را به مکعب های یک سانتیمتری بریده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید . |
| 2. | سیر له شده ، زنجبیل رنده شده ، شکر ، سس سویا آب لیموترش ، روغن کنجد ، گشنیز سائیده زرد چوبه و پودر فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید تا تکه های گوشت کاملاً آغشته شوند . روی آنرا بپوشانید و برای ترد شدن به مدت حداقل ۲ ساعت یا تمام طول شب آنرا در یخچال نگهدارید . |
| 3. | برای درست کردن سس بادام زمینی ، تمام محتویات را در یک قابلمه گذاشته و روی حرارت متوسط بهم بزنید تا جوش بیاید . سپس آنرا در گوشه ای گذاشته و گرم نگهدارید . |
| 4. | سیخها را به مدت ۲۰ دقیقه بخیسانید ،گوشت گوساله را سیخ کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی کباب پزی که از قبل گرم بوده کباب کنید و در فواصل کوتاه زیرو رو کنید . آنرا با سس ، خیار و فلفل دلمه ای قرمز سرو کنید. |

دیدگاهتان را بنویسید