
| ۱۲ عدد شاه میگوی پوست کنده و تمیز شده | |
| معجون برای خواباندن میگو | |
| یک قاشق چایخوری گشنیز سائیده شده | |
| یک قاشق چایخوری زیر ه سائیده شده | |
| دو قاشق غذا خوری سس سویا سبک | |
| ۴ قاشق غذا خوری روغن گیاهی | |
| یک قاشق غذاخوری پودر کاری | |
| ۱ قاشق غذا خوری زردچوبه سائیده شده | |
| ۱۲۵ میلی لیتر شیر نارگیل | |
| ۳ قاشق غذاخوری شکر | |
| سس بادام زمینی | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی | |
| ۳ حبه سیر ، له شده | |
| ۱ قاشق غذا خوری خمیر کاری قرمز یی | |
| ۱۲۵ میلی لیتر شیر نارگیل | |
| ۲۲۵ میلی لیتر مایه مرغ یا ماهی | |
| ۱ قاشق غذاخوری شکر | |
| ۱ قاشق چایخوری نمک | |
| یک قاشق غداخوری آبلیمو | |
| ۴ قاشق غذاخوری بادام زمینی بو داده بدون نمک کاملا خرد شده | |
| ۴ قاشق غذا خوری خرده نان خشک | |
| بادام ورقه ورقه برای تزئین |
| 1. | پشت میگوها را شکافته، رگهای سیاه رنگ را خارج کنید . مواد معجون را با یکدیگر مخلوط کرده و میگو ها را به آن اضافه کنید . کاملا بهم بزنید . روی آنرا پوشانده و به مدت ۸ ساعت یا تمام طول شب آنرا به کناری بگذارید . |
| 2. | برای درست کردن سس بادام زمینی ، روغن را در یک تابه بزرگ حرارت دهید تا داغ داغ شود . سیر را اضافه کرده و سرخ کنید تا وقتی که رنگ سیرها در حال تغییر است . خمیر کاری را اضافه کرده ، کاملا مخلوط کنید . ۳۰ ثانیه دیگر به پختن این مخلوط ادامه دهید . شیر نارگیل ، مایه ، شکر ، نمک و آب لیمو را اضافه کرده ، خوب بهم بزنید . در حالیکه این مواد را بهم می زنید ، بگذارید ۱ تا ۲ دقیقه بجوشد . بادام زمینی ها و خرده نانها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .حاصل را به یک کاسه منتقل و بادامها را روی آن بریزید . |
| 3. | ۴ عدد سیخ برداشته ، به هر کدام ۳ عدد میگو سیخ کنید . روی کباب پز برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه برای هر طرف سیخ میگوها راکباب کنید ،درست تا وقتی که مغز پخت شوند . و فوراً با سس بادام زمینی سرو کنید . |
نظر خود را به لغو پاسخ