مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۲ عدد شاه میگوی پوست کنده و تمیز شده
معجون برای خواباندن میگو
یک قاشق چایخوری گشنیز سائیده شده
یک قاشق چایخوری زیر ه سائیده شده
دو قاشق غذا خوری سس سویا سبک
۴ قاشق غذا خوری روغن گیاهی
یک قاشق غذاخوری پودر کاری
۱ قاشق غذا خوری زردچوبه سائیده شده
۱۲۵ میلی لیتر شیر نارگیل
۳ قاشق غذاخوری شکر
سس بادام زمینی
۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۳ حبه سیر ، له شده
۱ قاشق غذا خوری خمیر کاری قرمز یی
۱۲۵ میلی لیتر شیر نارگیل
۲۲۵ میلی لیتر مایه مرغ یا ماهی
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غداخوری آبلیمو
۴ قاشق غذاخوری بادام زمینی بو داده بدون نمک کاملا خرد شده
۴ قاشق غذا خوری خرده نان خشک
بادام ورقه ورقه برای تزئین

راهنمای پخت

1.پشت میگوها را شکافته، رگهای سیاه رنگ را خارج کنید . مواد معجون را با یکدیگر مخلوط کرده و میگو ها را به آن اضافه کنید . کاملا بهم بزنید . روی آنرا پوشانده و به مدت ۸ ساعت یا تمام طول شب آنرا به کناری بگذارید .
2.برای درست کردن سس بادام زمینی ، روغن را در یک تابه بزرگ حرارت دهید تا داغ داغ شود . سیر را اضافه کرده و سرخ کنید تا وقتی که رنگ سیرها در حال تغییر است . خمیر کاری را اضافه کرده ، کاملا مخلوط کنید . ۳۰ ثانیه دیگر به پختن این مخلوط ادامه دهید . شیر نارگیل ، مایه ، شکر ، نمک و آب لیمو را اضافه کرده ، خوب بهم بزنید . در حالیکه این مواد را بهم می زنید ، بگذارید ۱ تا ۲ دقیقه بجوشد . بادام زمینی ها و خرده نانها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .حاصل را به یک کاسه منتقل و بادامها را روی آن بریزید .
3.۴ عدد سیخ برداشته ، به هر کدام ۳ عدد میگو سیخ کنید . روی کباب پز برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه برای هر طرف سیخ میگوها راکباب کنید ،درست تا وقتی که مغز پخت شوند . و فوراً با سس بادام زمینی سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.