مواد لازم و ترکیبات

۵ عدد زرده تخم مرغ
۱۰۰گرم شکر دانه ریز
۱۵۰ میلی لیتر /¼ آب انگور سفید
بیسکویت بادامی آمارتی برای سرو (دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید.
2.شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه کنید. مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آنها دو برابر گردد.
3.کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید.
4.آب انگور را به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود ۱۰ دقیقه طول بکشد.
5.کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل ۴ لیوان بریزید.
6.در صورت تمایل، این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.