
۵ عدد زرده تخم مرغ | |
۱۰۰گرم شکر دانه ریز | |
۱۵۰ میلی لیتر /¼ آب انگور سفید | |
بیسکویت بادامی آمارتی برای سرو (دلخواه) |
1. | زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید. |
2. | شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه کنید. مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آنها دو برابر گردد. |
3. | کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید. |
4. | آب انگور را به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود ۱۰ دقیقه طول بکشد. |
5. | کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل ۴ لیوان بریزید. |
6. | در صورت تمایل، این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید