ریسوتوی میگو و مارچوبه پیچیده و عجیب که با میگوی تازه و مارچوبه همراه است. روش تهیه بسیار آسانی دارد و برای مهمانی های عصرانه و دوستانه، ایده آل است.

۱.۲ لیتر عصاره سبزیجات | |
۳۵۰ گرم مارچوبه، به قطعات ۵ سانتیمتری خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
۳۵۰ گرم برنج | |
۴۵۰گرم میگوی خام، پوست کنده و نمک سود شده | |
۲ قاشق غذاخوری سس زیتون (تاپانِید) | |
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، خرد شده | |
نمک و فلفل | |
پنیر پارمزان برای تزیین |
1. | عصاره سبزیجات را در قابلمه ای بزرگ به جوش آورید. مارچوبه را اضافه کرده و به مدت ۳دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده ولی آب آبکش شده را نگه دارید. مارچوبه ها را زیر آب سرد بگیرید. دوباره آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید. |
2. | روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم کرده، پیاز را اضافه کنید که به مدت ۵ دقیقه بپزد و نرم شود. سیر را افزوده و ۳۰ ثانیه ی دیگر به پخت ادامه دهید. برنج را بریزید و ۱ تا ۲ دقیقه آن را هم بزنید تا خوب به روغن آغشته شده و رنگ آن نیمه شفاف شود. |
3. | حرارت زیر برنج را روی شعله متوسط کم کرده و عصاره را با ملاقه به برنج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا تمام عصاره، به تدریج جذب شود. این کار حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برده و طول می کشد. میگو و مارچوبه را به همراه آخرین ملاقه ی عصاره سبزیجات به برنج اضافه نمایید. |
4. | ۵ دقیقه دیگر مواد را بپزید تا میگو و برنج نرم شده و عصاره سبزیجات کاملاً به خورد غذا برود. غذا را از روی حرارت بردارید. |
5. | سس زیتون، ریحان و نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید یک دقیقه بماند. سپس غذا را با پنیر پارمزان تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید