ریسوتوی کدو حلوایی شیرین با تندی مریم گلی و نمک ملایم پنیر دلچلاته طعم دلچسبی دارد.

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۴ قاشق غذاخوری کره، به تکه های کوچک خرد شده | |
۴۵۰ گرم کدو حلوایی، به مکعب های یک سانتیمتری خرد شده | |
¾ قاشق چایخوری مریم گلی، سائیده شده | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی | |
۲ عدد پیاز شالوت بزرگ، ریز خرد شده | |
۳۵۰ گرم برنج دانه گرد | |
۵۰میلی لیتر آب انگور | |
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ ، در حال جوشیدن | |
۶۰ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده | |
۳۰۰ گرم پنیر دلچلاته، به صورت تکه های کوچک خرد شده | |
نمک و فلفل | |
برگ کرفس برای تزیین |
1. | نصف روغن زیتون و حدود یک قاشق غذاخوری کره را در ظرف مخصوص فر ریخته و در فر از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد، ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی قرار دهید. |
2. | کدو حلوایی را به ظرف اضافه کرده و مریم گلی، نصف سیر، نمک و فلفل را روی آن بپاشید، با هم مخلوط کنید و مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا فقط کمی نرم شده و شکر کدو کارامل شود. سپس کدوی پخته را به یک بشقاب منتقل کنید. |
3. | نیمی از کدو حلوایی پخته را با آب لیمو مخلوط کرده و به صورت پوره درآورید، به همراه باقیمانده کدو حلوایی مکعبی شده کنار بگذارید. |
4. | باقیمانده روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط گرم کنید. باقیمانده سیر و پیاز شالوت خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. برنج را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه مواد را هم بزنید تا برنج خوب به روغن آغشته شود. |
5. | آب انگور را بیافزایید.حرارت را زیاد کنید تا آب سریع بجوشد و تبخیر شود. یک ملاقه عصاره مرغ را افزوده، مواد را مرتب هم بزنید تا تمامی آن جذب غذا شود. |
6. | اضافه کردن عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار نصف ملاقه در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید که عصاره مرغ به طور کامل جذب برنج شود و ملاقه بعدی را اضافه نمایید. این مرحله از طبخ حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برده و طول می کشد. ریزوتو در آخر باید غلظت کرِم مانندی داشته باشد و دانه های برنج نرم شده ولی زیر دندان بیایند. |
7. | کدو حلوایی را همراه باقیمانده کره و پنیر پارمزان رنده شده با ریزوتو مخلوط کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و پنیر دلچلاته خرد شده را به آرامی با آن مخلوط کنید، غذا را با برگ کرفس تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید