مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
یک عدد پیاز، خلال شده
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی
۲۲۵ گرم سوسیس تند، حلقه شده
۲۲۵ گرم هویج، نگینی خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و نگینی خرد شده
۲۷۵ گرم برنج ریزوتو
۸۵۰ میلی لیتر/ ½۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره سبزیجات یا مرغ ۱ پیمانه عصاره سبزیجات یا مرغ
یک قاشق غذاخوری پیازکوهی chive تازه

طرز تهیه

1.روغن بادام زمینی رادرون یک وُک یا ماهیتابه چدنی بزرگی داغ کنید.
2.حلقه های پیاز، سیر کوبیده و پودر پنج ادویه چینی را به مدت یک دقیقه در روغن تفت داده و هم بزنید.
3.سوسیس چینی، هویج و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
4.برنج ریزوتو را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا به مدت یک دقیقه بپزد.
5.عصاره مرغ یا سبزیجات را به تدریج اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا مایع کاملاً جذب شده و دانه های برنج نرم شوند.
6.پیاز کوهی را با قیچی آشپزخانه خرد کنید و به همراه باقیمانده عصاره مرغ یا سبزیجات داخل ماهیتابه بریزید.
7.ریزوتوی چینی را به کاسه های گرم مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز ریزوتوی چینی

ریزوتو در زبان ایتالیایی به معنی برنج کوچک است. طبخ برنج به این روش یکی از سنتی ترین روش های ایتالیایی است که با پنیر پارمزان، ریزوتو و عصاره مایع تهیه می شود. در این روش لعاب برنج خارج شده و حالت کرمی به غذا می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.