مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
یک عدد تره فرنگی، باریک حلقه شده
یک عدد فلفل دلمه ای زرد بزرگ، خرد شده
۳ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده
۳۵۰ گرم برنج دانه گرد مخصوص ریزوتو
زعفران نساییده
۵/۱ لیتر/ ¾ ۲ پیمانه عصاره مرغ
۲۰۰ گرم ذرت کنسروی
۶۰ گرم بادام زمینی بدون نمک، تفت داده شده
۶۰ گرم پنیر پارمزان، رنده شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.روغن و کره را داخلی یک قابلمه حرارت دهید. تره فرنگی و فلفل دلمه ای را به مدت ۱ دقیقه در آن سرخ کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و بپزید، هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
2.برنج دانه گرد را افزوده و هم بزنید، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
3.زعفران، نمک و فلفل را با مواد مخلوط کنید. عصاره مرغ را افزوده، درب ظرف را ببندید و با حرارت کم بپزید. غذا را مرتب هم زده و حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا برنج نرم شده و بیشتر مایع غذا را جذب کند. دقت کنید که ریزوتو نباید خشک باشد، بنابراین در صورت نیاز مقداری عصاره مرغ به آن بیافزایید.
4.ذرت، بادام زمینی و پنیر پارمزان تازه رنده شده را به همراه نمک وفلفل به آن اضافه کرده و آن را داغ سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

می توان ریزوتو را به مدت یک ماه و به صورت منجمد در فریزر نگهداری کرد، در صورتیکه پنیر پارمزان به آن اضافه نشده باشد، اما به خاطر داشته باشید که هنگام مصرف به دلیل وجود مرغ باید آن را کاملاً گرم کرده سپس سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.