مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم کره
۹۰۰ گرم مرغ، باریک خرد شده
یک عدد پیاز درشت، خرد شده
۵۰۰ گرم برنج ریزوتو
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره مرغ
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور
نصف یک قاشق چایخوری زعفران، ساییده شده
نمک و فلفل
۶۰ گرم پودر پنیر پارمزان برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.۴ قاشق غذاخوری از کره را داخل یک ماهیتابه عمیق حرارت داده، مرغ و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.
2.برنج را به ماهیتابه افزوده، خوب هم بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
3.عصاره مرغ را حرارت دهید تا جوش بیاید و آن را به تدریج به برنج بیافزایید. آب انگور سفید، زعفران، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. به مدت ۲۰ دقیقه این مخلوط را جوشانده،گاهی هم بزنید و در صورتیکه ریزوتو سفت شد، دوباره مقداری عصاره به آن اضافه کنید.
4.ریزوتو را ۲ تا ۳ دقیقه کنار بگذارید، هنگام سرو مقداری عصاره به آن افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید. پنیر پارمزان و باقیمانده کره را روی ریزوتو ریخته و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.