ریزوتوی مرغ

۱۲۵ گرم کره | |
۹۰۰ گرم مرغ، باریک خرد شده | |
یک عدد پیاز درشت، خرد شده | |
۵۰۰ گرم برنج ریزوتو | |
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره مرغ | |
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور | |
نصف یک قاشق چایخوری زعفران، ساییده شده | |
نمک و فلفل | |
۶۰ گرم پودر پنیر پارمزان برای سرو |
1. | ۴ قاشق غذاخوری از کره را داخل یک ماهیتابه عمیق حرارت داده، مرغ و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. |
2. | برنج را به ماهیتابه افزوده، خوب هم بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. |
3. | عصاره مرغ را حرارت دهید تا جوش بیاید و آن را به تدریج به برنج بیافزایید. آب انگور سفید، زعفران، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. به مدت ۲۰ دقیقه این مخلوط را جوشانده،گاهی هم بزنید و در صورتیکه ریزوتو سفت شد، دوباره مقداری عصاره به آن اضافه کنید. |
4. | ریزوتو را ۲ تا ۳ دقیقه کنار بگذارید، هنگام سرو مقداری عصاره به آن افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید. پنیر پارمزان و باقیمانده کره را روی ریزوتو ریخته و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید