ریزوتوی مرغ

| ۱۲۵ گرم کره | |
| ۹۰۰ گرم مرغ، باریک خرد شده | |
| یک عدد پیاز درشت، خرد شده | |
| ۵۰۰ گرم برنج ریزوتو | |
| ۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره مرغ | |
| ۱۵۰ میلی لیتر آب انگور | |
| نصف یک قاشق چایخوری زعفران، ساییده شده | |
| نمک و فلفل | |
| ۶۰ گرم پودر پنیر پارمزان برای سرو |
| 1. | ۴ قاشق غذاخوری از کره را داخل یک ماهیتابه عمیق حرارت داده، مرغ و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. |
| 2. | برنج را به ماهیتابه افزوده، خوب هم بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. |
| 3. | عصاره مرغ را حرارت دهید تا جوش بیاید و آن را به تدریج به برنج بیافزایید. آب انگور سفید، زعفران، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. به مدت ۲۰ دقیقه این مخلوط را جوشانده،گاهی هم بزنید و در صورتیکه ریزوتو سفت شد، دوباره مقداری عصاره به آن اضافه کنید. |
| 4. | ریزوتو را ۲ تا ۳ دقیقه کنار بگذارید، هنگام سرو مقداری عصاره به آن افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید. پنیر پارمزان و باقیمانده کره را روی ریزوتو ریخته و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید