
۳ عدد تخم مرغ | |
۷۵ گرم شکر دانه ریز بعلاوه کمی بیشتر | |
۵۰ گرم آرد بکینگ پودردار | |
یک قاشق غذاخوری کرم نارگیل که با یک قاشق غذاخوری آب خوب نرم شده باشد | |
۲۵ گرم پودر نارگیل | |
۶ قاشق غذاخوری مارمالاد کم شیرین توت فرنگی | |
مواد لازم برای تهیه رویه شکلاتی : | |
۲۰۰ گرم شکلات خالص | |
۵ قاشق غذاخوری کره | |
۲ قاشق غذاخوری شربت طلایی | |
مواد لازم برای تهیه شربت توت فرنگی : | |
۲۲۵ گرم توت فرنگی تازه یا منجمد، در صورت انجماد یخزدایی شود | |
۲ قاشق غذاخوری آب | |
۴ قاشق غذاخوری پودر قند |
1. | قالب رولت سوئیسی در اندازه ۳۰×۲۳ سانتیمتر را چرب کرده وکف آن کاغذ روغنی بیاندازید. تخم مرغ ها را به همراه شکر دانه ریز در کاسه ای بزرگ (با همزن دستی یا برقی) به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا رنگ مخلوط روشن شده، پف کرده و وقتی همزن را روی مایه می کشید، رد آن برای چند ثانیه روی مخلوط باقی بماند. |
2. | آرد را الک کرده و به کمک قاشق فلزی یا کاردک با مواد مخلوط کنید. خمیر نارگیل و پودر نارگیل را اضافه کنید. مخلوط را داخل قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا با فشار دست، حالت ارتجاعی داشته باشد. |
3. | روی یک کاغذ روغنی کمی شکر بپاشید و روی یک دستمال سفره مرطوب قرار دهید. کیک را بر روی کاغذ روغنی بگذارید و با دقت کاغذ روغنی قبلی را از آن جدا کنید. مربا را روی کیک اسفنجی پخش کرده و با استفاده از دستمال مرطوب، از یک طرف، شروع به رول کردن نمایید. رولت را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. |
4. | در همین فاصله، رویه کیک را آماده کنید. شکلات و کره را آب کرده و هم بزنید. شربت طلایی را افزوده، بگذارید به مدت ۵ دقیقه خنک شود. مایه را روی رولت پخش کنید و بگذارید خودش را بگیرد. برای تهیه شربت، توت فرنگی را به همراه آب و شکر داخل مخلوط کن پوره کنید و برای جدا کردن دانه های تمشک، مخلوط را از صافی رد کنید. رولت را برش داده و با شربت توت فرنگی سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید