رولت میگوی ریز

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۳ عدد پیاز شالوت، بسیار ریز خرد شده | |
یک عدد هویج، باریک خلال شده | |
۷ سانتیمتر خیار، باریک خلال شده | |
۶۰ گرم مغز جوانه درخت بامبو، رشته ای ریز خرد شده | |
۱۲۵گرم میگوی ریزِ پوست کنده | |
۹۰ گرم برنج دانه بلند پخته | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی یا سویا سس رقیق | |
یک قاشق چایخوری شکر | |
۲قاشق غذاخوری آرد ذرت، مخلوط شده با ۲ قاشق غذاخوری آب | |
ورقه نازک خمیر یا نان لواش در اندازه ۸ x ۲۵ سانتیمتر | |
روغن برای سرخ کردن | |
نمک و فلفل | |
سس آلو برای سرو | |
پیازچه و برگ گشنیز تازه برای تزیین |
1. | روغن را داخل یک وُک حرارت دهید. پیاز شالوت، هویج، خیار و مغز جوانه درخت بامبو را اضافه کرده،به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده و هم بزنید. میگوها و برنج پخته را افزوده و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. چاشنی آنها را اندازه کنید. |
2. | سس ماهی یا سویا سس، شکر و مخلوط آب و آرد ذرت را خوب با هم مخلوط نموده، به مواد اضافه کنید. به مدت یک دقیقه آنها را تفت داده و بپزید تا سس غلیظ شود. بگذارید مخلوط کمی سرد شود. |
3. | یک قاشق پر از مخلوط میگو و سبزیجات را روی ورقه های نازک خمیر مخصوص رولت بریزید و لبههای آن را به طرف داخل تا کنید. خمیر یا نان را بپیچید تا مایه داخل آن به طور کامل پوشانده شود. |
4. | روغن را در ماهیتابه ای گرم کنید و رولت ها را داخل روغن داغ سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. روغن اضافی آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. با پیازچه و گشنیز تازه تزیین کرده و همراه سس آلوی سیاه سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید