مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۳ عدد پیاز شالوت، بسیار ریز خرد شده
یک عدد هویج، باریک خلال شده
۷ سانتیمتر خیار، باریک خلال شده
۶۰ گرم مغز جوانه درخت بامبو، رشته ای ریز خرد شده
۱۲۵گرم میگوی ریزِ پوست کنده
۹۰ گرم برنج دانه بلند پخته
یک قاشق غذاخوری سس ماهی یا سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری شکر
۲قاشق غذاخوری آرد ذرت، مخلوط شده با ۲ قاشق غذاخوری آب
ورقه نازک خمیر یا نان لواش در اندازه ۸ x ۲۵ سانتیمتر
روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل
سس آلو برای سرو
پیازچه و برگ گشنیز تازه برای تزیین

طرز تهیه

1. روغن را داخل یک وُک حرارت دهید. پیاز شالوت، هویج، خیار و مغز جوانه درخت بامبو را اضافه کرده،به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده و هم بزنید. میگوها و برنج پخته را افزوده و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. چاشنی آنها را اندازه کنید.
2. سس ماهی یا سویا سس، شکر و مخلوط آب و آرد ذرت را خوب با هم مخلوط نموده، به مواد اضافه کنید. به مدت یک دقیقه آنها را تفت داده و بپزید تا سس غلیظ شود. بگذارید مخلوط کمی سرد شود.
3. یک قاشق پر از مخلوط میگو و سبزیجات را روی ورقه های نازک خمیر مخصوص رولت بریزید و لبههای آن را به طرف داخل تا کنید. خمیر یا نان را بپیچید تا مایه داخل آن به طور کامل پوشانده شود.
4. روغن را در ماهیتابه ای گرم کنید و رولت ها را داخل روغن داغ سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. روغن اضافی آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. با پیازچه و گشنیز تازه تزیین کرده و همراه سس آلوی سیاه سرو نمایید.

رولت میگوی ریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.