رولت میگوی ریز

| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۳ عدد پیاز شالوت، بسیار ریز خرد شده | |
| یک عدد هویج، باریک خلال شده | |
| ۷ سانتیمتر خیار، باریک خلال شده | |
| ۶۰ گرم مغز جوانه درخت بامبو، رشته ای ریز خرد شده | |
| ۱۲۵گرم میگوی ریزِ پوست کنده | |
| ۹۰ گرم برنج دانه بلند پخته | |
| یک قاشق غذاخوری سس ماهی یا سویا سس رقیق | |
| یک قاشق چایخوری شکر | |
| ۲قاشق غذاخوری آرد ذرت، مخلوط شده با ۲ قاشق غذاخوری آب | |
| ورقه نازک خمیر یا نان لواش در اندازه ۸ x ۲۵ سانتیمتر | |
| روغن برای سرخ کردن | |
| نمک و فلفل | |
| سس آلو برای سرو | |
| پیازچه و برگ گشنیز تازه برای تزیین |
| 1. | روغن را داخل یک وُک حرارت دهید. پیاز شالوت، هویج، خیار و مغز جوانه درخت بامبو را اضافه کرده،به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده و هم بزنید. میگوها و برنج پخته را افزوده و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. چاشنی آنها را اندازه کنید. |
| 2. | سس ماهی یا سویا سس، شکر و مخلوط آب و آرد ذرت را خوب با هم مخلوط نموده، به مواد اضافه کنید. به مدت یک دقیقه آنها را تفت داده و بپزید تا سس غلیظ شود. بگذارید مخلوط کمی سرد شود. |
| 3. | یک قاشق پر از مخلوط میگو و سبزیجات را روی ورقه های نازک خمیر مخصوص رولت بریزید و لبههای آن را به طرف داخل تا کنید. خمیر یا نان را بپیچید تا مایه داخل آن به طور کامل پوشانده شود. |
| 4. | روغن را در ماهیتابه ای گرم کنید و رولت ها را داخل روغن داغ سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. روغن اضافی آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. با پیازچه و گشنیز تازه تزیین کرده و همراه سس آلوی سیاه سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید