رولت توت فرنگی

۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن | |
۳ عدد تخم مرغ درشت | |
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز | |
۱۲۵ گرم آرد معمولی (ساده) | |
یک قاشق غذاخوری آب داغ | |
۱۵ گرم مغز بادام پرک شده و تفت داده شده برای تزیین | |
یک قاشق چایخوری پودر قند برای تزیین کیک | |
مواد لازم برای تهیه مایه میانی کیک : | |
۲۰۰میلی لیتر پنیر نرم کم چرب | |
یک قاشق چایخوری اسانس بادام | |
۲۲۵ گرم توت فرنگی کوچک |
1. | فر را روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی گرم کنید. یک قالب رول سویسی ۳۵×۲۵ سانتیمتری را کمی چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. تخم مرغ ها را به همراه شکر دانه ریز داخل کاسه ای بریزید. کاسه را روی قابلمه محتوی آب جوش گذاشته و آنقدر بزنید تا رنگ آن روشن تر شده و غلیظ شود. |
2. | کاسه را از روی قابلمه بردارید. آرد را الک کرده و با تخم مرغ ها مخلوط کنید. آب داغ را بیافزایید. مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی رنگ شده و خود را بگیرد. |
3. | کیک را روی یک ورقه کاغذ روغنی برگردانید. کاغذ روغنی قبلی را از ته کیک جدا کرده، دور بیاندازید و کیک اسفنجی را به همراه کاغذ روغنی جدید به صورت رولت، محکم بپیچید. روی رولت را با دستمال سفره پوشانده و بگذارید خنک شود. |
4. | برای تهیه مایه میانی کیک، پنیر کم چرب و اسانس بادام را مخلوط کنید. مقداری از توت فرنگی ها را برای تزیین نگه دارید و بقیه را بشویید، تمیز کنید و نازک برش دهید. بگذارید مواد تا زمان نیاز داخل یخچال مانده و خنک شوند. |
5. | رول کیک اسفنجی را باز کرده، مخلوط پنیر کم چرب را به همراه توت فرنگی ها روی کیک بریزید. کیک اسفنجی را مجدد رول کنید و به بشقاب مخصوص سرو انتقال دهید. روی آن بادام و کمی پودر قند بپاشید و با توت فرنگی هایی که نگه داشته بودید، تزیین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید