مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن
۳ عدد تخم مرغ درشت
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز
۱۲۵ گرم آرد معمولی (ساده)
یک قاشق غذاخوری آب داغ
۱۵ گرم مغز بادام پرک شده و تفت داده شده برای تزیین
یک قاشق چایخوری پودر قند برای تزیین کیک
مواد لازم برای تهیه مایه میانی کیک :
۲۰۰میلی لیتر پنیر نرم کم چرب
یک قاشق چایخوری اسانس بادام
۲۲۵ گرم توت فرنگی کوچک

راهنمای پخت

1.فر را روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی گرم کنید. یک قالب رول سویسی ۳۵×۲۵ سانتیمتری را کمی چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. تخم مرغ ها را به همراه شکر دانه ریز داخل کاسه ای بریزید. کاسه را روی قابلمه محتوی آب جوش گذاشته و آنقدر بزنید تا رنگ آن روشن تر شده و غلیظ شود.
2.کاسه را از روی قابلمه بردارید. آرد را الک کرده و با تخم مرغ ها مخلوط کنید. آب داغ را بیافزایید. مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی رنگ شده و خود را بگیرد.
3.کیک را روی یک ورقه کاغذ روغنی برگردانید. کاغذ روغنی قبلی را از ته کیک جدا کرده، دور بیاندازید و کیک اسفنجی را به همراه کاغذ روغنی جدید به صورت رولت، محکم بپیچید. روی رولت را با دستمال سفره پوشانده و بگذارید خنک شود.
4.برای تهیه مایه میانی کیک، پنیر کم چرب و اسانس بادام را مخلوط کنید. مقداری از توت فرنگی ها را برای تزیین نگه دارید و بقیه را بشویید، تمیز کنید و نازک برش دهید. بگذارید مواد تا زمان نیاز داخل یخچال مانده و خنک شوند.
5.رول کیک اسفنجی را باز کرده، مخلوط پنیر کم چرب را به همراه توت فرنگی ها روی کیک بریزید. کیک اسفنجی را مجدد رول کنید و به بشقاب مخصوص سرو انتقال دهید. روی آن بادام و کمی پودر قند بپاشید و با توت فرنگی هایی که نگه داشته بودید، تزیین کنید.

رولت توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.