مواد اولیه لازم و ترکیبات

۶۸۰ گرم ورمیشل خشک
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون
۲ حبه سیر
۱۲۵ گرم سوسیس ( گوشت بره با فلفل و سیر و غیره )، حلقه شده
۲۲۵ گرم قارچ
۳ عدد فلفل قرمز تازه، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ، رنده شده
نمک و فلفل
فیله ماهی کولی برای تزیین

راهنمای پخت

1.یک قابلمه بزرگ آب را همراه کمی نمک به جوش آورید. رشته های ورمیشل را بعلاوه یک قاشق غذاخوری روغن به آب اضافه نموده و بپزید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان بیایند. سپس آنها را آبکش کرده و در یک بشقاب بزرگ مخصوص پذیرایی ریخته و گرم نگه دارید.
2.درهمین فاصله، باقیمانده روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید. سیر را داخل روغن، به مدت یک دقیقه سرخ کنید. سپس سوسیس و قارچ را اضافه کرده و ۴ دقیقه دیگر بپزید، فلفل های خرد شده را نیز افزوده و یک دقیقه دیگر بپزید.
3.مخلوط سوسیس و قارچ را روی رشته های ورمیشل ریخته و کمی نمک و فلفل به عنوان چاشنی به آن بیافزایید. سپس پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید، با فیله ماهی کولی تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز رشته فرنگی با سوسیس تند

در این دستور می توان به جای ماهی کولی از فیله ماهی ساردین هم استفاده کرد. ولی توجه داشته باشید که ساردین ها باید به دقت پاک شده و بدون استخوان باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.