مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۲۲۵ گرم آرد معمولی (ساده)
یک عدد تخم مرغ،زده شده
یک قاشق غذاخوری شیر
نمک و فلفل
چند برگ جعفری
مواد لازم برای تهیه سس :
یک قاشق غذاخوی روغن نباتی
یک عدد پیاز، خرد شده
یک حبه سیر، له شده
۱۲۵ گرم قارچ چتری، خرده شده
۳ برش ژامبون گوشت بره دودی، خرد شده
۵۰ گرم پنیر پارمزان،رنده شده
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه خامه پرچرب
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه و خرد شده

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش بجوشانید تا مغزپخت شوند. سپس آنها را آبکش کرده و خوب له کنید. سپس شیر،تخم مرغ و آرد را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و خوب ورز دهید تا خمیر سفتی به دست آید.
2.۲روی یک سطح صاف، خمیر را بغلطانید تا شکل لوله ای به خود بگیرد. سپس آن را به تکه های ۵/۲ سانتیمتری ببرید. خمیرها را به مدت ۳ تا ۴دقیقه در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک بیاندازید.خمیرها پس از پخت،روی سطح آب بالا می آیند.
3.برای تهیه سس غذا، روغن را در یک قابلمه گرم کنید و سیر و پیاز را داخل آن به مدت ۲دقیقه تفت دهید و قارچ وژامبون را به آن بیافزایید و ۵ دقیقه بپزید. پس از آن پنیر، خامه، جعفری،نمک و فلفل را با بقیه مواد مخلوط کنید.
4.رشته های سیب زمینی را آبکش کنید و آنها را داخل ظرف پذیرایی بریزید. سپس سس را با قاشق روی آنها بریزید و با چند برگ جعفری غذا را تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز رشته سیب زمینی

شما می توانید از قبل، خمیر را آماده وخرد کنید، سپس آن را در یک کیسه بپیچید و تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.