توصیه سرآشپز در تهیه رشته برنجی با اسفناج
برگ های جوان و نرم اسفناج که در عرض چند ثانیه پخته می شوند، برای تهیه این غذا مناسب ترند. اگر از برگ های اسفناج بزرگ استفاده می کنید آنها را رشته کرده، سپس به غذا اضافه کنید تا سریعتر بپزند.
۱۱۵ گرم رشته برنجی خشک و نازک | |
۲ قاشق غذاخوری میگوی خشک شده (دلخواه) | |
۲۵۰ گرم اسفناج تازه و ریز | |
یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری خمیر کاری سبز | |
تایلندی یک قاشق چایخوری شکر | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق |
1. | رشته های برنجی را به مدت ۱۵ دقیقه خیس کرده و یا بر طبق دستورالعمل روی بسته بندی، آن را آماده کرده، سپس خوب آبکش کنید. |
2. | میگوها را در آب گرم به مدت ۱۰دقیقه خیس کرده و سپس آبکش کنید. اسفناج را کاملاً شسته و خوب آبکش کنید و ساقه های سفت و درشت آن را جدا کنید. |
3. | روغن را در ماهیتابه نچسب بزرگی حرارت دهید و سیر را به مدت ۱ دقیقه در آن تفت دهید. خمیر کاری را اضافه کرده و حدود ۳۰ ثانیه ی دیگر به تفت دادن ادامه دهید. میگوهای ریز خیس کرده را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه بیشتر تفت دهید. |
4. | اسفناج را اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا برگ ها مقداری پژمرده و نرم شوند. |
5. | شکر و سویا سس را داخل غذا ریخته، سپس رشته را اضافه کرده و به طور کامل هم بزنید تا خوب با محتویات ماهیتابه مخلوط شود. غذا را بلافاصله و گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه رشته برنجی با اسفناج
برگ های جوان و نرم اسفناج که در عرض چند ثانیه پخته می شوند، برای تهیه این غذا مناسب ترند. اگر از برگ های اسفناج بزرگ استفاده می کنید آنها را رشته کرده، سپس به غذا اضافه کنید تا سریعتر بپزند.
دیدگاهتان را بنویسید