مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۰ عدد ران مرغ
۴ قاشق غذاخوری مارمالاد پرتقال خوب بریده شده
۱ قاشق غذاخوری سس سویا با سرکه
پوست رنده شده و آب نصف پرتقال
نمک و فلفل
گوجه فرنگی
برگهای کاهو

راهنمای پخت

1.با یک چاقوی تیز ، ۲ تا ۳ بریدگی روی بدنه ران مرغ ایجاد کنید.
2.یک قابلمه آب جوش آماده کرده و ران مرغها را در آن بیاندازید . در قابلمه را بگذارید و جوشیدن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ادامه دهید . سپس مرغ را در آورده و آب آنرا کاملا بکشید .
3.در همین حال معجون ترد کننده را درست کنید . مارمالاد پرتقال ، سس سویا ، آب و پوست پرتقال و نمک و فلفل را بخاطر طعم ، در یک قابلمه کوچک قرار داده، به ملایمت حرارت دهید و دائماً بهم بزنید تا مارمالاد آب شده و محتویات دیگر با هم مخلوط شوند .
4.معجون ترد کننده را روی ران مرغ بمالید و برای پخت نهایی روی کباب پز بگذارید . ران مرغها را روی زغال به مدت ۱۰ دقیقه کباب و آن را در این مدت زیر و رو کرده ، با باقیمانده معجون تردکننده بطور متناوب آغشته کنید .
5.بادقت ۳ عدد گوجه فرنگی را در یک سیخ برای هر نفر گذاشته و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه کباب کنید
6.ران های مرغ را به بشقاب سرو کردن منتقل و با سیخهای گوجه فرنگی و منتخبی از برگهای کاهوی تازه سرو کنید .

توصیه سر آشپز

نیم پز کردن مرغ راه مناسبی است که مطمئن باشید مرغ شما کاملا مغز پخت می شود ، بدون اینکه بیش از حد پخته شود یا سطح روی آن بسوزد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.