توصیه سر آشپز
نیم پز کردن مرغ راه مناسبی است که مطمئن باشید مرغ شما کاملا مغز پخت می شود ، بدون اینکه بیش از حد پخته شود یا سطح روی آن بسوزد

| ۱۰ عدد ران مرغ | |
| ۴ قاشق غذاخوری مارمالاد پرتقال خوب بریده شده | |
| ۱ قاشق غذاخوری سس سویا با سرکه | |
| پوست رنده شده و آب نصف پرتقال | |
| نمک و فلفل | |
| گوجه فرنگی | |
| برگهای کاهو |
| 1. | با یک چاقوی تیز ، ۲ تا ۳ بریدگی روی بدنه ران مرغ ایجاد کنید. |
| 2. | یک قابلمه آب جوش آماده کرده و ران مرغها را در آن بیاندازید . در قابلمه را بگذارید و جوشیدن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ادامه دهید . سپس مرغ را در آورده و آب آنرا کاملا بکشید . |
| 3. | در همین حال معجون ترد کننده را درست کنید . مارمالاد پرتقال ، سس سویا ، آب و پوست پرتقال و نمک و فلفل را بخاطر طعم ، در یک قابلمه کوچک قرار داده، به ملایمت حرارت دهید و دائماً بهم بزنید تا مارمالاد آب شده و محتویات دیگر با هم مخلوط شوند . |
| 4. | معجون ترد کننده را روی ران مرغ بمالید و برای پخت نهایی روی کباب پز بگذارید . ران مرغها را روی زغال به مدت ۱۰ دقیقه کباب و آن را در این مدت زیر و رو کرده ، با باقیمانده معجون تردکننده بطور متناوب آغشته کنید . |
| 5. | بادقت ۳ عدد گوجه فرنگی را در یک سیخ برای هر نفر گذاشته و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه کباب کنید |
| 6. | ران های مرغ را به بشقاب سرو کردن منتقل و با سیخهای گوجه فرنگی و منتخبی از برگهای کاهوی تازه سرو کنید . |
توصیه سر آشپز
نیم پز کردن مرغ راه مناسبی است که مطمئن باشید مرغ شما کاملا مغز پخت می شود ، بدون اینکه بیش از حد پخته شود یا سطح روی آن بسوزد
دیدگاهتان را بنویسید