راسته گاو با سس خامه

۶ قاشق غذاخوری کره | |
۴۵۰ گرم خلال راسته گاو کم چرب، باریک خرد شده | |
۱۷۵ گرم قارچ دکمه ای، ورقه شده | |
یک قاشق چایخوری خردل | |
مقداری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
۲ قاشق غذاخوری آب انگور قرمز | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب | |
نمک و فلفل | |
۴ برش نان تست، مثلث برش خورده برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه پاستا : | |
۴۵۰ گرم ریگاتونی خشک (پاستا لوله ای تو خالی ضخیم با سطح شیاردار) | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ برگ ریز و تازه ریحان | |
۱۱۵ گرم کره |
1. | کره را داخل ماهیتابه ای بزرگ آب کرده و باریکه های گوشت را روی حرارت کم به مدت ۶ دقیقه به آرامی در آن سرخ کنید و هر چند وقت یکبار آنها را هم بزنید. سپس محتویات ماهیتابه را به کمک یک کفگیر سوراخ دار خارج کرده، درون ظرف نسوزی ریخته و گرم نگه دارید. |
2. | برش های قارچ را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. سپس خردل، زنجبیل، نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت ۲دقیقه آنها را روی اجاق هم بزنید . خامه را اضافه کرده و به مدت ۳دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید. سپس سس خامه ای را بر روی تکه های گوشت بریزید. |
3. | مخلوط گوشت و خامه را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. |
4. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی آب و کمی نمک را به جوش آورید و پاستا، روغن زیتون و یک شاخه نازک ریحان را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا پاستاها نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. سپس آنها را آبکش کرده و داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی که گرم شده، بریزید. پاستا را با کره مخلوط کرده و با استفاده از برگ ریحان تزیین نمایید. |
5. | پاستا را همراه باریکه های خامه ای گوشت و نان مثلثی شکل تست شده ی داغ، سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید