مواد لازم و ترکیبات

۶ قاشق غذاخوری کره
۴۵۰ گرم خلال راسته گاو کم چرب، باریک خرد شده
۱۷۵ گرم قارچ دکمه ای، ورقه شده
یک قاشق چایخوری خردل
مقداری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
۲ قاشق غذاخوری آب انگور قرمز
۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب
نمک و فلفل
۴ برش نان تست، مثلث برش خورده برای سرو
مواد لازم برای تهیه پاستا :
۴۵۰ گرم ریگاتونی خشک (پاستا لوله ای تو خالی ضخیم با سطح شیاردار)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ برگ ریز و تازه ریحان
۱۱۵ گرم کره

راهنمای دستور پخت

1.کره را داخل ماهیتابه ای بزرگ آب کرده و باریکه های گوشت را روی حرارت کم به مدت ۶ دقیقه به آرامی در آن سرخ کنید و هر چند وقت یکبار آنها را هم بزنید. سپس محتویات ماهیتابه را به کمک یک کفگیر سوراخ دار خارج کرده، درون ظرف نسوزی ریخته و گرم نگه دارید.
2.برش های قارچ را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. سپس خردل، زنجبیل، نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت ۲دقیقه آنها را روی اجاق هم بزنید . خامه را اضافه کرده و به مدت ۳دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید. سپس سس خامه ای را بر روی تکه های گوشت بریزید.
3.مخلوط گوشت و خامه را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
4.در همین فاصله، قابلمه بزرگی آب و کمی نمک را به جوش آورید و پاستا، روغن زیتون و یک شاخه نازک ریحان را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا پاستاها نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. سپس آنها را آبکش کرده و داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی که گرم شده، بریزید. پاستا را با کره مخلوط کرده و با استفاده از برگ ریحان تزیین نمایید.
5.پاستا را همراه باریکه های خامه ای گوشت و نان مثلثی شکل تست شده ی داغ، سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.