مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیازچه، خرد شده
۵۰ گرم کنسرو مغز جوانه درخت بامبو، آبکش و خرد شده
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
۲ قاشق چایخوری شکر دانه ریز
یک عدد سفیده تخم مرغ، کمی زده شده
½۴ قاشق چایخوری آرد ذرت
۲۴ عدد ورقه های نازک خمیر وُنتون برای پیچیدن مایه گوشت

طرز تهیه

1.گوشت چرخ کرده، پیازچه، مغز جوانه درخت بامبو، سویا سس، روغن کنجد، شکر دانه ریز و سفیده تخم مرغ زده شده را در کاسه بزرگی ریخته و با هم مخلوط کنید تا تمام مواد خوب با هم ترکیب شوند.
2.آرد ذرت را اضافه کرده،هم بزنید تا با بقیه مواد یکی شود.
3.ورقه های خمیر را روی سطح کار پهن کنید. یک قاشق پراز مخلوط گوشت و سبزیجات را وسط هر کدام از ورقه های خمیر بریزید و با ظرافت لبه های خمیر را با قلم مو کمی آب بزنید و خیس کنید.
4.لبه های ورقه خمیر را به هم نزدیک کنید و با نوک انگشتان محکم به هم فشار دهید.
5.داخل بخار پز را با یک دستمال نمدار و تمیز بپوشانید و خمیرهای پیچیده شده را داخل آن بچینید.
6.درب آن را ببندید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه مواد را بخارپز کنید تا دیم سام مغز پخت شود. غذا را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز دیم سام گوشت

بخارپزهای از جنس بامبو به گونهای طراحی شده اند که باید به صورت شیب دار روی یک وُک لبریز از آب قرار گیرند. آنها در اندازه های مختلف ساخته می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.