مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
۲ حبه سیر
۲ عدد پیاز متوسط
نصف لیوان نخود
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

راهنمای دستور پخت

1.بهتر است ابتدا نخود را از شب قبل در مقداری آب بخیسانید و در صورتی که امکان دارد آبش را چند مرحله عوض کنید. گوشت آبگوشتی را به همراه نخود و یک عدد پیاز و سیر در یک قابلمه قرار دهید و ۶ الی ۸ لیوان آب روی مواد گفته شده بریزید.
2.پوست گوجه فرنگی ها را جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید. زیر قابلمه را روشن کنید و تا این ترکیب بجوش بیاید، اگر کف گوشت و حبوبات بر روی قابلمه ظاهر شد، کف را با قاشق یا کفگیر از مواد جدا کنید، سپس اجازه دهید آبگوشت شما با حرارت کم و طی مدت زمان دو ساعت و نیم پخته شود.
3.پس از گذشت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه سیب زمینی ها را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن سیب زمینی ها چربی موجود در قابلمه را خارج می کنیم و با مقدار کمی از آب آبگوشت کوبیده و به مواد اضافه میکنیم.
4.حالا رب گوجه فرنگی را در یک تابه کوچک به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود سپس به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث می شود آبگوشت خوشرنگ تری داشته باشیم.پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی اجازه می دهیم آبگوشت به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا به طور کامل جا بیفتد.

توصیه سر آشپز در تهیه دیزی

برای داشتن یک دیزی خوشمزه، آن را با حرارت کم و مدت زمان طولانی طبخ نمایید. در طبخ این غذا میتوان از گوجه و رب هم استفاده نکرد.  در هر حال یک آبگوشت با طعم دلچسبی خواهید داشت. همچنین  در بعضی از شهرها در این غذا علاوه بر نخود از لوبیا سفید هم استفاده میشود.

دستور پخت همبرگر به سبک تایلندی را اینجا ببینید.

آیا با بسته ها غذایی باگسی من آشنا هستید؟ روی باگسی من کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.