دلمه گوجه فرنگی با پاستا
دستور پخت لازانیای مرغ و اسفناج رو می خوای اینجا کلیک کن
برای تهیه انواع بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من مراجعه کنید.
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون، بعلاوه مقداری اضافه برای چرب کردن ظرف | |
۸ عدد گوجه فرنگی گرد و بزرگ | |
۱۱۵ گرم پاستا دیتتانی خشک (رشته ای تو خالی کوتاه) یا از انواع دیگر پاستاهای فرمی ریز | |
۸ عدد زیتون سیاه، بدون هسته و ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه، ریز خرد شده | |
۵۵ گرم پنیر پارمزان تازه رنده شده | |
برگ های ریز ریحان بازل برای تزیین | |
نمک و فلفل |
1. | سینی مخصوص فر را به روغن زیتون آغشته کنید و کنار بگذارید. |
2. | قسمت سرگوجه فرنگی ها را بریده و برای |
3. | با استفاده از یک قاشق چایخوری، محتویات داخل گوجه فرنگی را بیرون آورده، اما مراقب باشید که به شکل ظاهری گوجه فرنگی آسیبی نرسد. گوجه های تو خالی را وارونه روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. |
4. | قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده و پاستا را به همراه ۱ قاشق غذاخوری از روغن زیتون در آن ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی اجاق بجوشانید. سپس پاستا را آبکش کرده و کنار بگذارید. |
5. | زیتون، ریحان بازل، جعفری و پنیر پارمزان را در کاسه بزرگی ریخته و خوب هم بزنید. سپس پاستا و گوشت گوجه فرنگی ها را همراه باقیمانده روغن زیتون به مواد اضافه کرده، خوب با هم مخلوط کنید و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید. |
6. | گوجه های تو خالی را در ظرف مخصوص فر بچینید. مخلوط آماده پاستا را با قاشق درون گوجه ها بریزید و درپوش های گوجه ای را روی آنها قرار دهید. این دلمه ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزند. |
7. | دلمه ها را از فر بیرون آورده و گوشه ای قرار دهید تاخنک شوند. |
8. | هر دلمه ی پاستای گوجه فرنگی را در ظرف مخصوص پذیرایی گذاشته، با برگ های ریز ریحان تزیین کرده و سرو نمایید. |
دلمه گوجه فرنگی با پاستا
دستور پخت لازانیای مرغ و اسفناج رو می خوای اینجا کلیک کن
برای تهیه انواع بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید