مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد گوجه گوشتی
۳۰۰گرم برنج پخته
۸ عدد پیازچه ، خرد شده
سه قاشق غذا خوری نعناع خرد شده تازه
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
سه قاشق غذاخوری کشمش
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
سه قاشق چایخوری تخم کاج

راهنمای دستور پخت

1.گوجه ها را از وسط بریده ، درون آنرا با قاشق خالی کرده و دور بریزید .
2.گوجه ها را بصورت وارونه روی یک دستمال آشپز خانه قرار دهید تا آب آن خشک شود . سپس آنها را برگردانده و با نمک و فلفل درون آنها را طعم دهید .
3.برنج، پیاز چه ، نعناع ،جعفری ، تخم کاج و کشمش را با هم ترکیب کنید .
4.با قاشق ، مخلوط برنج را در فنجانهای گوجه وارد کنید .
5.مقدار کمی روغن زیتون را روی گوجه های پر شده بریزید . سپس روی زغالهای نیمه گرم همراه میله های کباب پز روغنی شده به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید تا ترد شده و مغز پخت شوند .
6.گوجه های کباب شده را به بشقاب سرو منتقل و فوراً تا گرم است سرو کنید .

 

توصیه سر آشپز در تهیه دلمه گوجه فرنگی

گوجه ها از نوع مرسوم سبزیجات کبابی هستند. می توانید برشهای پخته گوجه کبابی و برشهای پیاز را با مقدار کمی روغن چرب کرده و روی آن گلها ی گیاهان تازه بگذارید . یا گوجه فرنگی را سیخ کشیده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.